Ο Βασιλόπουλος «έδεσε» στο Λιμάνι …πιάνει και Παπαλουκάς!
Κάτοικος Πειραιά θα παραμείνει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είναι ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος. Ο 24χρονος φόργουορντ έχει έρθει σε συμφωνία με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και θα συνεχίσει να φοράει τα «ερυθρόλευκα». Δημοσιεύματα από την Ισπανία «στέλνουν» τον Παπαλουκά στον Πειραιά!
Κάτοικος Πειραιά θα παραμείνει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είναι ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος. Ο 24χρονος φόργουορντ έχει έρθει σε συμφωνία με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και θα συνεχίσει να φοράει τα «ερυθρόλευκα».
O Παναγιώτης Γιαννάκης θέλει να χτίσει γύρω από αυτόν την ομάδα της επομενης σεζόν και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι δεν του χάλασαν το χατίρι.
Οι υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμη, ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πρωταθλητής, ο Βασιλόπουλος έχει συμφωνήσει σε όλα και απομένει να ολοκληρωθεί μόνο το τυπικό μέρος.
Κατά τα άλλα οι ερυθρόλευκοι προετοιμάζονται για τον τέταρτο ημιτελικό με το Μαρούσι (18/5) και θέλουν τη νίκη για να σφραγίσουν την πρόκρισή τους στα τελικά.
Επιστρέφει ο Παπαλουκάς, σύμφωνα με τους Ισπανούς
Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Θοδωρή Παπαλουκά δεν είναι κάτι καινούριο. Είναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια οι «ερυθρόλευκοι» επιθυμούν την επιστροφή του «Τεό» στο λιμάνι και οι ισπανοί θεωρούν ότι αυτό θα συμβεί φέτος το καλοκαίρι.
Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ο Παπαλουκάς θα αποχωρήσει από την ΤΣΣΚΑ και θα φορέσει τα ερυθρόλευκα!
Συγκεκριμένα η «Εl Mundo Deportivo» ανέφερε ότι ο Παπαλουκάς έχει δεχθεί πρόταση από τον Ολυμπιακό που αγγίζει τα 3.5 εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν και φαίνεται πως έχει αποφασίσει να επιστρέψει στην Ελλάδα, έπειτα από έξι χρόνια στη Μόσχα.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο Εργκίν Αταμάν αποχώρησε από την συνέντευξη Τύπου του Βαλένθια - Παναθηναϊκός μετά από ερώτηση δημοσιογράφου – Δείτε το βίντεο με την αντίδραση του Τούρκου τεχνικού.
Η Χάποελ Τελ Αβίβ αποκλείστηκε από το Final-4, ωστόσο ο πρόεδρός της Οφέρ Γιανάι είχε ακόμη πράγματα να πει μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Βαλένθια στο Game 5.
Ο Πέδρο Μαρτίνεθ ανακηρύχθηκε προπονητής της χρονιάς, η Βαλένθια είναι η έπληξη της χρονιάς και ο Ισπανός τεχνικός αναρωτήθηκε... τι άλλο στόχο μπορεί να έχει η ομάδα του μετά την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού.