Μεγάλη ποσότητα αναβολικών ουσιών ανακάλυψε η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων
Η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων προχώρησε στην κατάσχεση μεγάλης ποσότητας αναβολικών ουσιών, τα οποία εισήχθησαν στη χώρα μας μέσω ταχυμεταφοράς. Μετά από έρευνες αποδείχθηκε ότι ο παραλήπτης του δέματος ήταν ανύπαρκτο πρόσωπο.
Η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων προχώρησε στην κατάσχεση μεγάλης ποσότητας αναβολικών ουσιών, τα οποία εισήχθησαν στη χώρα μας μέσω ταχυμεταφοράς. Μετά από έρευνες αποδείχθηκε ότι ο παραλήπτης του δέματος ήταν ανύπαρκτο πρόσωπο.
Ειδικότερα το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και Όπλων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής σε συνεργασία με την Γαλλική Υπηρεσία τελωνείων και το Γραφείο Αξιωματικού Αστυνομικού Συνδέσμου της Γαλλικής Πρεσβείας στην Αθήνα, προχώρησε στην κατάσχεση 91.200 δισκίων αναβολικών χαπιών.
Τα αναβολικά εντοπίστηκαν στο αεροδρόμιο Σαρλ ντε Γκολ σε δέμα εταιρείας ταχυμεταφορών, προερχόμενο από την Ταϊλάνδη.
Παραλήπτης του δέματος εμφανίζονταν πρόσωπο σε ταχυδρομική διεύθυνση στην Ηλιούπολη, το οποίο παρά τις αλλεπάλληλες ειδοποιήσεις στη συγκεκριμένη διεύθυνση, δεν προσήλθε να παραλάβει το δέμα.
Μετά από έρευνα του κλιμακίου της Υπ.Ε.Ε. αποδείχθηκε ότι το εν λόγω πρόσωπο ήταν ανύπαρκτο.
Τα δισκία έφεραν ενδείξεις, ALAZO ANDROLIC, ANABOL STANZOL, ΚΑΙ CETABON, και προέρχονταν σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις που έχει στα χέρια της η Υπ.Ε.Ε. από παράνομο εργαστήριο στην Ταϊλάνδη.
Οι έρευνες συνεχίζονται από την Δίωξη Ναρκωτικών και Όπλων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής για τον εντοπισμό των δραστών, της παράνομης εισαγωγής των αναβολικών στη χώρα μας, και των παραληπτών τους.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.