Μετά τα πλέι οφ θα εκδικάσει την υπόθεση Βάλνερ το CAS
Σύμφωνα με έγραφο που απέστειλε το CAS (Διεθνές Δικαστήριο) προς την ΕΠΟ την Τρίτη η εκδίκαση για την υπόθεση Βάλνερ θα πραγματοποιηθεί ύστερα από τη λήξη του πρωταθλήματος και των πλέι οφ.
Σύμφωνα με έγραφο που απέστειλε το CAS (Διεθνές Δικαστήριο) προς την ΕΠΟ την Τρίτη η εκδίκαση για την υπόθεση Βάλνερ θα πραγματοποιηθεί ύστερα από τη λήξη του πρωταθλήματος και των πλέι οφ.
Με επιστολή που έστειλε στην Ελληνική Ομοσπονδία, καλεί τους τρεις εμπλεκόμενους (ΕΠΟ, Καλαμαριά, Ολυμπιακός) να γνωστοποιήσουν εάν επιθυμούν εκδίκαση από τριμελή επιτροπή ή από έναν μόνο δικαστή. Σε διαφορετική περίπτωση, ο πρόεδρος του CAS θα κάνει τη σχετική επιλογή.
Στη συνέχεια, η Καλαμαριά θα πρέπει να στείλει το πλήρες κείμενο της έφεσής της στην ΕΠΟ και μετά το πέρας, 20 ημερών σειρά παίρνουν ΕΠΟ και Ολυμπιακός, οι οποίοι θα πρέπει να προσκομίσουν έγγραφο στο CAS, κάνοντας γνωστές τις θέσεις τους. Κατόπιν, το Διεθνές Δικαστήριο θα ορίσει δικάσιμο, η οποία δεν προβλέπεται να γίνει νωρίτερα των 15 ημερών.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.