Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Το ενδιαφέρον του για τις επενδύσεις του ΟΤΕ στα Βαλκάνια αποκάλυψε ο Ν.Σαουίρις

Το ενδιαφέρον του για τις επενδύσεις του ΟΤΕ στα Βαλκάνια αποκάλυψε ο Ν.Σαουίρις

Tο ενδιαφέρον της Weather για τις επενδύσεις του ΟΤΕ στα Βαλκάνια, σε περίπτωση που ο Οργανισμός θα αποφάσιζε να πουλήσει θυγατρικές του, εξέφρασε ο Ν.Σαουίρις. Πρόσφατα ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας ανακοίνωσε ότι ενδιαφέρεται να εισέλθει και στον ελληνικό τραπεζικό τομέα.

30

Tο ενδιαφέρον της Weather για τις επενδύσεις του ΟΤΕ στα Βαλκάνια, σε περίπτωση που ο Οργανισμός θα αποφάσιζε να πουλήσει θυγατρικές του, εξέφρασε ο Ναγκίμπ Σαουίρις. Πρόσφατα ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας ανακοίνωσε ότι ενδιαφέρεται να εισέλθει και στον ελληνικό τραπεζικό τομέα.

Όπως αναφέρει Το Βήμα του Σαββάτου,ο κ. Σαουίρις συνηθίζει να ανακοινώνει μέσω των ΜΜΕ το ενδιαφέρον του για εταιρείες και στη συνέχεια ξεκινά διαπραγματεύσεις για την απόκτησή τους.

Στα σχέδια της Weather Ιnvestments, της οποίας οι συνολικοί συνδρομητές σε παγκόσμιο επίπεδο θα φθάσουν στο τέλος του 2008 τα 100 εκατομμύρια, περιλαμβάνεται και η Γαλλία, όπου εξετάζεται η 4η άδεια κινητής τηλεφωνίας που πρόκειται να δημοπρατηθεί.

Επίσης σημαντικό κομμάτι της στρατηγικής του ομίλου αποτελεί το υποβρύχιο καλώδιο οπτικών ινών Ελλάδας- Αιγύπτου, έργο το οποίο αφορά επένδυση ύψους 200 εκατ. ευρώ και θα έχει ολοκληρωθεί ως τα μέσα του 2009.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο