Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Για το φθινόπωρο του 2008 μετατέθηκε τελικά το all star game

Για το φθινόπωρο του 2008 μετατέθηκε τελικά το all star game

Το φθινόπωρο του 2008 θα διαξχθεί τελικά το all star game βόλεϊ, όπως αποφασίσθηκε στο Δ.Σ. της ΕΣΑΠ. Βασικές αιτίες της απόφασης ήταν η ομαλή ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 αλλά και η ομαλή προετοιμασία της Εθνικής ομάδας στην προσπάθειά της για πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

26

Μετά την αναγκαστική μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής του NESCAFE ALL STAR GAME λόγω του θανάτου του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, η ΕΣΑΠ αναζήτησε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για την ημερομηνία διεξαγωγής του.

Με βασικό γνώμονα την ομαλή ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος Βόλεϊ Α1 ΟΠΑΠ 2007-2008 και την ομαλή προετοιμασία της Εθνικής ομάδας στην προσπάθειά της για πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (η προετοιμασία αρχίζει στις 12 Μαΐου 2008) και λαμβανομένου υπόψη ότι δεν υπάρχουν πλέον ελεύθερες ημερομηνίες μετά τις αναγκαστικές διακοπές του Πρωταθλήματος λόγω απουσίας πολλών αθλητών στις διοργανώσεις της FIVB, συμφωνήθηκε με όλους τους εμπλεκόμενους η μετάθεση της ημερομηνίας της διοργάνωσης για το Φθινόπωρο του 2008, πάντα με τους ίδιους όρους και για τους ίδιους σκοπούς που είχαν τεθεί, την ενίσχυση δηλαδή των πυροπαθών της Ηλείας.

Το NESCAFE ALL STAR GAME Volleyball θα διεξαχθεί την περίοδο Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου 2008, στο Δημοτικό Γυμναστήριο Αμαλιάδας με συνδιοργανωτή τον ΑΣ Κόροιβο Αμαλιάδας και θα συμμετάσχουν σε αυτό οι καλύτεροι Έλληνες και ξένοι αθλητές που θα αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών 2008-2009 καθώς και ομάδα νέων αθλητών που ανήκουν στα Σωματεία της Α1 Ανδρών.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί την περίοδο των πρώτων αγωνιστικών του νέου Πρωταθλήματος, για να βοηθήσει και στην προώθησή του. Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι άλλες λεπτομέρειες της διοργάνωσης (ακριβής ημερομηνία κ.α.).

Oι υπόλοιπες αποφάσεις:

Μετά από συνάντηση με το προεδρείο της Ομοσπονδίας Διαιτητών Βόλεϊ Ελλάδος, εγκρίθηκε το πρόγραμμα πληρωμών των αποζημιώσεων και οδοιπορικών εξόδων των διαιτητών του πρωταθλήματος της Α1 για την περίοδο 2007-2008, το οποίο θα αρχίσει εντός των ημερών και θα ολοκληρωθεί με την λήξη του πρωταθλήματος. Ταυτόχρονα, εγκρίθηκε αύξηση (από την 1η Ιανουαρίου 2008) των αποζημιώσεων στους διαιτητές, επόπτες, σημειωτές και παρατηρητές διαιτησίας, σε ποσοστά από 5% έως 25%, ανάλογα με την ιδιότητα, με έμφαση στους επόπτες και σημειωτές των αγώνων.

Απορρίφθηκε το αίτημα του ΤΑΑ ΕΑ Πατρών για μη έκδοση δελτίου στον αθλητή Γιοσλάιντερ Καλά, λόγω της έγκρισης της μεταγραφής από την FIVB. Το ΔΣ δέχθηκε κατά πλειοψηφία ότι τηρήθηκε η προθεσμία υποβολής των απαραίτητων εγγράφων, αφού αυτά κατατέθηκαν μέχρι την 1η Φεβρουαρίου 2008 και η έγκριση της FIVB, λόγω της ιδιαιτερότητας της περίπτωσης του αθλητή (χωρίς «Ομοσπονδία προέλευσης») δεν έπρεπε να είχε γίνει μέχρι την ημερομηνία αυτή.

Αποφασίστηκε, κατά πλειοψηφία, η διεξαγωγή της σειράς των τελικών σε γήπεδα που πληρούν τις αγωνιστικές προδιαγραφές που ισχύουν στη διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ (διαστάσεις αγωνιστικού χώρου).


Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο