Αυλαία στην 17η αγωνιστική με το Πανελλήνιος-Παναθηναϊκός
Σε τρεις... δόσεις θα διεξαχθεί η 17η αγωνιστική στο πρωτάθλημα βόλεϊ της Α1 εθνικής κατηγορίας των ανδρών, η αυλαία της οποίας θα ανοίξει την Παρασκευή με την αναμέτρηση Πανελλήνιος-Παναθηναϊκός, θα συνεχιστεί το Σάββατο με τη συνάντηση Ηρακλής-ΑΟ Κηφισιάς και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή.
Σε τρεις… δόσεις θα διεξαχθεί η 17η αγωνιστική στο πρωτάθλημα βόλεϊ της Α1 εθνικής κατηγορίας των ανδρών, η αυλαία της οποίας θα ανοίξει την Παρασκευή με την αναμέτρηση Πανελλήνιος-Παναθηναϊκός, θα συνεχιστεί το Σάββατο με τη συνάντηση Ηρακλής-ΑΟ Κηφισιάς και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, με τη διεξαγωγή των τεσσάρων αγώνων που απομένουν.
Συγκεκριμένα, στο Ρέντη ο Ολυμπιακός θα παίξει με τον Αρη, στην Πυλαία ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει την ΕΑ Πατρών, η Λαμία θα υποδεχθεί τον Μίλωνα και η ΑΕΚ τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Η Λίβερπουλ του Άρνε Σλοτ ηττήθηκε και από τη Μπράιτον με 2-1 και συμπλήρωσε 10 ήττες στην Premier League, γεγονός που είχε να συμβεί 10 ολόκληρα χρόνια.
Με 0-0 απέναντι στη Μαρκό, έκλεισε τη σεζόν στη Super League 2 η πρωταθλήτρια Καλαμάτα, ενώ ο Πανιώνιος νίκησε 3-0 εντός τον Ολυμπιακό Β’ . «Αγκαλιά» με την παραμονή η Ελλάς Σύρου νίκησε 1-0 τα Χανιά.
Με δύο γκολ του Ντάνι Γουέλμπεκ η Μπράιτον επικράτησε με 2-1 της Λίβερπουλ η οποία έμεινε για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη και χάνει έδαφος για την τετράδα.
LIVE: Φούλαμ – Μπέρνλι. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φούλαμ – Μπέρνλι για την 31η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας