Συνεχίζει ο Παναθηναϊκός στο Champions League, στο Συνομοσπονδίας Ηρακλής, Ολυμπιακός
Για ένα σετ δεν κατάφεραν να συνεχίσουν στο Champions League Ηρακλής και Ολυμπιακός. Οι πρωταθλητές ηττήθηκαν από τις Καννες με 3-1, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 3-2 την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Φριντρισχάφεν, χωρίς να ανατρέψουν τα δεδομένα. Αντιθέτως, ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-0 τη Βοϊβοντίνα και συνεχίζει στο Champions League.
Για ένα σετ δεν κατάφεραν να συνεχίσουν στο Champions League Ηρακλής και Ολυμπιακός (προκρίνεται η βελγική Κνακ ως τρίτη καλύτερη ομάδα από τους 6 ομίλους). Οι πρωταθλητές «πάλεψαν» στη Γαλλία, αλλά ηττήθηκαν από τις Καννες με 3-1 (26-24, 25-22, 23-25, 25-22), ενώ οι «ερυθρόλευκοι», αν και βρέθηκαν να χάνουν τα δύο πρώτα σετ στο κλειστό του Ρέντη με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Φριντρισχάφεν, τελικά κατάφεραν να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή και να πάρουν τη νίκη με 3-2 (19-25, 22-25, 25-22, 25-21, 16-14), η οποία όμως δεν έφτανε.
Πλέον, συνεχίζουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι στο Κύπελλο Συνομοσπονδίας. Αντιθέτως, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει στο Champions League, καθώς πέτυχε την έκτη νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις του.
Επιβλήθηκε της Βοϊβοντίνα στη Γλυφάδα με 3-0 (28-26, 25-22, 25-23) και ολοκλήρωσε πρώτος και αήττητος τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στη φάση των ομίλων του Champions League.