Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Λαμία στο πιο κρίσιμο ματς
Με τη διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής θα συνεχιστεί αυτό το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα βόλεϊ της Α1 ανδρών. Από το πρόγραμμα μπορεί να απουσιάζει το πολύ μεγάλο παιχνίδι, υπάρχουν όμως πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Στο Ρέντη ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τη Λαμία...
Με τη διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής θα συνεχιστεί αυτό το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα βόλεϊ της Α1 ανδρών. Από το πρόγραμμα μπορεί να απουσιάζει το πολύ μεγάλο παιχνίδι, υπάρχουν όμως πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.
Στο κλειστό της Πυλαίας ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Αρη, στο «clasico» της Θεσσαλονίκης, ενώ στο Ρέντη ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τη Λαμία.
Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο γήπεδο του Μίλωνα, όπου και η έδρα της Ένωσης για το αυριανό παιχνίδι, ενώ ο Ηρακλής θα υποδεχθεί στη Μίκρα την ομάδα της Νέας Σμύρνης.
Στην Αλεξανδρούπολη, ο Εθνικός θα βρεθεί απέναντι στην ΕΑ Πατρών, ενώ η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με τη συνάντηση της Κυψέλης, μεταξύ του Πανελλήνιου και του ΑΟ Κηφισιάς.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.