Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης ο ειδικός φρουρός που τραυματίστηκε στα Ζωνιανά

Σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης ο ειδικός φρουρός που τραυματίστηκε στα Ζωνιανά

Εντός δεκαπέντε ημερών θα μεταφερθεί στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και στη συνέχεια σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στο Τελ Αβίβ ο ειδικός φρουρός ο οποίος τραυματίστηκε στα Ζωνιανά. Αυτό αποφάσισε το ιατρικό συμβούλιο του παρουσία του υφυπουργού Υγείας Γ.Κωνσταντόπουλου.

96

Εντός δεκαπέντε ημερών ο ειδικός φρουρός ο οποίος τραυματίστηκε στην επιχείρηση στα Ζωνιανά, θα μεταφερθεί στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και εντός διμήνου, σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στο Τελ Αβίβ. Αυτό αποφάσισε την Πέμπτη το ιατρικό συμβούλιο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου παρουσία του υφυπουργού Υγείας Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γ.Κωνσταντόπουλου.

Μετά το τέλος της σύσκεψης ο υφυπουργός Υγείας, δήλωσε ότι η κατάσταση του ειδικού φρουρού είναι «καλύτερη του αναμενόμενου» ενώ δήλωσε και «συγκρατημένα αισιόδοξος».

«Ο ασθενής εντός του επόμενου δεκαπενθημέρου θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθούμε καλύτερα. Πλέον θέλουμε να κερδίσουμε και το στοίχημα της ποιότητας ζωής του.»

Από την πλευρά του ο διευθυντής της νευροχειρουργικής κλινικής του ΠΑΓΝΗ Αντώνης Βάκης, δήλωσε ότι ο ασθενής ανταποκρίνεται αρκετά καλά στα ερεθίσματα, ωστόσο έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι «είναι ακόμα νωρίς να μιλάμε για πλήρη αποκατάσταση και δεν μπορώ να κάνω τέτοιες προβλέψεις».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο