Φάρσα αποδείχθηκε το τηλεφώνημα για παγιδευμένο αυτοκίνητο στο «The Mall»
Αναστάτωση προκλήθηκε στο εμπορικό κέντρο «The Mall» ύστερα από τηλεφώνημα, το οποίο προειδοποιούσε ότι υπήρχε παγιδευμένο αυτοκίνητο με εκρηκτικά στο πάρκινγκ. Μετά από έρευνες της αστυνομίας αποδείχθηκε ότι ήταν φάρσα.
Αναστάτωση προκλήθηκε στο εμπορικό κέντρο «The Mall» ύστερα από τηλεφώνημα, το οποίο προειδοποιούσε ότι υπήρχε παγιδευμένο αυτοκίνητο με εκρηκτικά στο πάρκινγκ.
Σύμφωνα με την αστυνομία, άγνωστοι τηλεφώνησαν στις 13.30 στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» και υποστήριξαν ότι σε μισή ώρα θα γινόταν έκρηξη σε παγιδευμένο αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του εμπορικού κέντρου.
Αμέσως η αστυνομία εκκένωσε το πάρκινγκ έλεγξε όλα τα αυτοκίνητα χωρίς να εντοπιστεί το παγιδευμένο αυτοκίνητο. Η όλη επιχείρησε διήρκεσε περίπου μία ώρα.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.