Επιπέδου Αγιαξ και Αϊντχόφεν είναι η ΑΕΛ σύμφωνα με τον Φαν Γκαάλ
Συγχαρητήρια στους παίκτες και τον κόσμο που βρέθηκε στο πλευρό της Λάρισας έδωσε ο Γιώργος Δώνης μετά τον αγώνα με την Αλκμαάρ στην Ολλανδία. Από την πλευρά του, ο προπονητής των γηπεδούχων, Λουίς Φαν Γκααλ μίλησε με κολακευτικά λόγια για την ΑΕΛ και έβαλε τους «βυσσινί» στο ίδιο επίπεδο με τον Αγιαξ και την Αϊντχόφεν!
Συγχαρητήρια στους παίκτες και τον κόσμο που βρέθηκε στο πλευρό της Λάρισας έδωσε ο Γιώργος Δώνης μετά τον αγώνα με την Αλκμαάρ στην Ολλανδία. Από την πλευρά του, ο προπονητής των γηπεδούχων, Λουίς Φαν Γκααλ μίλησε με κολακευτικά λόγια για την ΑΕΛ και έβαλε τους «βυσσινί» στο ίδιο επίπεδο με τον Αγιαξ και την Αϊντχόφεν!
«Κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Ελέγξαμε το παιχνίδι με οργανωμένη άμυνα και σωστές τοποθετήσεις και δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να δημιουργήσει φάσεις κοντά στην περιοχή μας. Το ματς ήταν ισορροπημένο και φαινόταν ότι θα κριθεί στο γκολ, όπως και έγινε. Είχαμε ορισμένες σημαντικές ευκαιρίες, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε»υπογράμμισε ο Γιώργος Δώνης.
Και συμπλήρωσε:
«Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε τον πρώτο μας βαθμό στη φάση των ομίλων, αλλά αυτό που είναι σημαντικό ότι σταθήκαμε ισάξιοι απέναντι σε μια ομάδα με τέτοια ποιότητα και ταχύτητα. Η Αλκμααρ ήταν ίσως η πιο γρήγορη από τις ομάδες που έχουμε αντιμετωπίσει μέχρι τώρα στη διοργάνωση. Κρατάμε τα θετικά από αυτό το ματς και ειδικά την πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά. Στόχος μας είναι μέσα από αυτές τις εμπειρίες να εξελιχθούμε ως ομάδα. Αξίζουν πολλά μπράβο στους παίκτες για την προσπάθεια. Μπορεί η ευρωπαϊκή περιπέτεια να τελείωσε μαθηματικά όσον αφορά στην πρόκριση, αλλά απομένει ακόμη ένα ματς με τη Νυρεμβέργη. Πρέπει να τελειώσουμε την ευρωπαϊκή μας πορεία με αξιοπρέπεια και να κατακτήσουμε τους πρώτου μας βαθμούς».
Ο Γιώργος Δώνης έκανε ιδιαίτερη μνεία στην παρουσία των φιλάθλων της Λάρισας:
«Η συμπαράστασή τους ήταν συγκλονιστική. Είπα στους παίκτες μου στα αποδυτήρια πριν από τον αγώνα ότι πέρα από τους βαθμούς και την πρόκριση θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να φανούμε αντάξιοι της παρουσίας των φιλάθλων μας. Νομίζω ότι ευχαριστήθηκαν αυτό που είδαν γιατί πάνω απ όλα καταλαβαίνουν ποια είναι τα όριά μας και οι αντίπαλοί μας».
Από την πλευρά του ο Λουίς Φαν Γκάαλ μίλησε με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για την ΑΕΛ, την οποία χαρακτήρισε ως την καλύτερη ομάδα που αντιμετώπισε φέτος η ομάδα του, μαζί με τον Aγιαξ και την Αϊντχόφεν:
«Ήταν η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε τη φετινή χρονιά και του ομίλου και από το πρωτάθλημά μας με εξαίρεση τον Aγιαξ και την Αϊντχόβεν. Ηταν μια ομάδα πολύ καλά στημένη με τις γραμμές της κοντά και γενικά χρειαζόταν πολύ μεγάλη προσπάθεια από εμάς. Ήμασταν ώριμοι στο παιχνίδι μας, είχαμε εμπιστοσύνη και αξίζαμε τη νίκη».
Όσο η ρήξη της Μίλαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ραφαέλ Λεάο γίνεται όλο και βαθιά τόσο ανοίγει η όρεξη των μνηστήρων Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και όχι μόνο
Ο Γαλανόπουλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.