Τα κινεζικά χρηματιστήρια οδεύουν προς κατάρρευση, προβλέπει ο Αλαν Γκρίνσπαν
Ο πρώην πρόεδρος της Fed, Αλαν Γκρίνσπαν, προέβλεψε ότι τα κινεζικά χρηματιστήρια, που σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, οδεύουν προς κατάρρευση.«Θα υπάρξει κραχ στην Κίνα. Αυτό που αγνοώ είναι το πότε» πρόσθεσε.
Τα κινεζικά χρηματιστήρια, που σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, οδεύουν προς κατάρρευση, προέβλεψε ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας (Fed), Αλαν Γκρίνσπαν.
«Θα υπάρξει ένα κραχ στην Κίνα. Αυτό που αγνοώ είναι το πότε», είπε ο Γκρίνσπαν σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Emerging Markets («Αναδυόμενες Αγορές»).
Ο Γκρίνσπαν εξήγησε ότι η πεποίθησή του αυτή πηγάζει από το γεγονός της «έλλειψης ιστορικής κουλτούρας των αγορών» στην Κίνα.
Από τις αρχές του έτους το Χρηματιστήριο της Σαγκάης έχει καταγράψει άνοδο κατά 100%, ενώ το 2006 σημείωσε άνοδο 130%.
Την Παρασκευή έκλεισε με οριακή πτώση (-0,12%), στις 5.818,05 μονάδες.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας