Με ρυθμό 3,4% έτρεξε το αμερικανικό ΑΕΠ στο β τρίμηνο
Με 3,4% έτρεξε η αμερικανική οικονομία το β τρίμηνο του 2007, ξεπερνώντας τις προβλέψεις που έκαναν λόγο για ενίσχυση 3,2%, ενισχυμένη κυρίως από την αύξηση των εξαγωγών και των κυβερνητικών δαπανών.
Στο 3,4% διαμορφώθηκε ο ρυθμός ανάπτυξης του ΑΕΠ της αμερικανικής οικονομίας στο β τρίμηνο του 2007, ξεπερνώντας τις προβλέψεις που έκαναν λόγο για ενίσχυση 3,2%.
Σύμφωνα με το Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ, το αμερικανικό ΑΕΠ έτρεξε με τον υψηλότερο ρυθμό από το α τρίμηνο του 2006, γεγονός που οφείλεται κυρίως στην ενίσχυση των εξαγωγών και τις κυβερνητικές δαπάνες.
Ωστόσο, όπως αναφέρει το Reuters, οι αναλυτές υποστηρίζουν οτι οι ταχύτητες αυτές ανόδου του ΑΕΠ δεν μπορούν να συνεχιστούν. Όπως εκτιμούν η αμερικανική οικονομία αυτή τη στιγμή «δικαιολογεί» ρυθμούς ανάπτυξης της τάξεως του 2% ετησίως.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας