Διπλασιάζονται από το 2008 οι θέσεις του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης στην Αθήνα
Διπλασιάζονται την επόμενη χρονιά οι θέσεις του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης στην Αθήνα. Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς του Δήμου, το 80% των 5.500 νέων θέσεων που θα χωροθετηθούν θα προορίζεται για τους μόνιμους κατοίκους.
Διπλασιάζονται την επόμενη χρονιά οι θέσεις του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης στην Αθήνα. Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς του Δήμου, το 80% των 5.500 νέων θέσεων που θα χωροθετηθούν θα προορίζεται για τους μόνιμους κατοίκους. Από το σχεδιασμό των θέσεων δεν θα εξαιρεθούν οι μοτοσυκλέτες.
Όπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ των Νέων της Τρίτης, στις περιοχές όπου ισχύει σήμερα το μέτρο όσο και σε εκείνες όπου θα επεκταθεί αργότερα, θα χωροθετηθούν θέσεις για δίκυκλα.
Οι περιοχές στις οποίες θα επεκταθεί το μέτρο την επόμενη χρονιά είναι πίσω από το Μέγαρο Μουσικής, περιμετρικά του γηπέδου του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στο Θησείο και στην περιοχή του Χίλτον.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Δήμου, οι θέσεις που υπάρχουν σήμερα και απευθύνονται στους επισκέπτες οδηγούς παρουσιάζουν πληρότητα 70%.
Επιπλέον, στο Δήμο εξετάζουν και το ενδεχόμενο να βγάλουν μια νέα σειρά καρτών που θα απευθύνεται σε γιατρούς. Με τις κάρτες αυτές οι γιατροί που χρειάζεται να μεταβούν σε κάποια περιοχή για να εξετάσουν έναν ασθενή θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις συγκεκριμένες κάρτες οι οποίες θα έχουν ισχύ για μισή ώρα.