Διαβεβαιώσεις Γιακουμάτου για τις θέσεις εργασίας στην ΑΓΕΤ Ηρακλής Χαλκίδας
Tριμερής σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Απασχόλησης για το εργοστάσιο της ΑΓΕΤ Ηρακλής στη Χαλκίδα. Στις 4 Ιουλίου το νέο οργανόγραμμα, το οποίο, όπως είπε ο υφυπουργός Γεράσιμος Γιακουμάτος, δεν θα περιλαμβάνει «ούτε μισή» περικοπή θέσεων.
28
Tριμερής σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Απασχόλησης μεταξύ εκπροσώπων των εργαζομένων και της ιδιοκτησίας της ΑΓΕΤ Ηρακλής για το εργοστάσιο της Χαλκίδας, έπειτα από την οποία ο υφυπουργός Γεράσιμος Γιακουμάτος έδωσε διαβεβαιώσεις για τις θέσεις εργασίας.
«Καταλήξαμε ότι το εργοστάσιο θα λειτουργεί κανονικά, μέχρι τις 4 Ιουλίου όπου θα καταθέσει η εταιρία οργανόγραμμα και το master plan. Μέχρι τότε, δεν θα υπάρξει ούτε μία απόλυση εργαζόμενου από τα 550 άτομα που απασχολούνται σήμερα στην ΑΓΕΤ», είπε ο υφυπουργός
«Μέχρι τότε κανείς δε θα αλλάξει ειδικότητα, δεν θα υπάρξει καμία καταστρατήγηση της εργασιακής νομοθεσίας, ούτε υπερεργασία, ούτε ρεπό, και εκεί που χρειάζεται υπερεργασία θα προσλάβει 15 άτομα η εταιρία για να είναι αυτό 40ήμερο προσωρινής απασχόλησης ως ότου να δημιουργήσει τις θέσεις που χρειάζονται και να λειτουργεί άνετα το εργοστάσιο», πρόσθεσε.
Σε ερώτηση εάν είναι βέβαιο ότι το νέο οργανόγραμμα ότι δεν θα έχει περικοπή θέσεων, ο κ. Γιακουμάτος απάντησε: «Ούτε μισή».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουκρανία: Χωρίς ρεύμα πάνω από 100.000 νοικοκυριά στο Κίεβο – Νέες ρωσικές επιθέσεις
- Το προσωπικό στυλ έχει να κάνει με το ταξίδι – Ο Αμερικανός ποιητής της μόδας Ralph Lauren δείχνει τον δρόμο
- Δρομολογείται η αποκατάσταση του Ναού της Παναγίας Παρηγορήτισσας, στην Άρτα
- Ολυμπιακός: Επιστρέφει ο Νιλικίνα – Ποιοι μένουν εκτός από το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα
- Ελαφόνησος: Τρομακτικό βίντεο – Θαλαμηγός διαλύθηκε πέφτοντας σε βράχια
- Κουτσούμπας: Οι εργαζόμενοι με τη συμμετοχή τους να κάνουν στην άκρη όλους τους ξεπουλημένους
- Στη φυλακή οκτώ μέλη του κυκλώματος με τα λαθραία τσιγάρα, ανάμεσά τους ο «Πούτιν» και ο «Πρόεδρος»
- Κατασκοπεία στις Ένοπλες Δυνάμεις: Τι μπορεί να φέρει η αφαίρεση της Ελληνικής Ιθαγένειας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/bernard-WQChxc_ZPE4-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442