Όλο το μέγεθος της δεινής οικονομικής κατάστασης στην ΑΕΚ αποκαλύπτει ο ΠΣΑΚ
Ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει ότι οι παίκτες της ΚΑΕ ΑΕΚ έχουν πληρωθεί μόνο το 25% των χρημάτων που έχουν λαμβάνειν για τη φετινή χρονιά, εξέδωσε ο ΠΣΑΚ. Πρότεινε δε, να μην έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα, ομάδες, που δεν μπορούν ν ανταποκριθούν εγγυημένα στις οικονομικές υποχρεώσεις τους. Οι «Ενωσίτες» πάντως επέστρεψαν στις προπονήσεις την Πέμπτη. - Η απάντηση της ΚΑΕ ΑΕΚ
Ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει ότι οι παίκτες της ΚΑΕ ΑΕΚ έχουν πληρωθεί μόνο το 25% των χρημάτων που έχουν λαμβάνειν για τη φετινή χρονιά, εξέδωσε την Πέμπτη ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ).
Στην ίδια ανακοίνωση, ο ΠΣΑΚ προτείνει να μην έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα της Α1 ανδρών στο μπάσκετ, ομάδες, που δεν μπορούν ν ανταποκριθούν εγγυημένα στις οικονομικές υποχρεώσεις τους.
Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης του ΠΣΑΚ έχει ως εξής: «Μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες όσον αφορά την κατάσταση που επικρατεί στην ΚΑΕ ΑΕΚ, σχετικά με την καθυστέρηση των πληρωμών των παικτών της, ο ΠΣΑΚ αισθάνεται την υποχρέωση να αποκαταστήσει την αλήθεια για όλα όσα γίνονται στον ιστορικό σύλλογο και σίγουρα δεν τιμούν το ελληνικό πρωτάθλημα».
»Παρόλες τις φήμες που η ΚΑΕ έχει κυκλοφορήσει και σύμφωνα με τις οποίες οι καλαθοσφαιριστές της έχουν εξοφληθεί όλα τα δεδουλευμένα τους, πλην των τελευταίων δύο μηνών, θα θέλαμε να προκαλέσουμε τη διοίκηση της ομάδας να μας αποστείλει τις αποδείξεις εξόφλησης των παικτών της για όλους τους μήνες, εκτός των δύο τελευταίων».
»Αυτό φυσικά δεν πρόκειται να γίνει, διότι η αλήθεια είναι ότι οι καλαθοσφαιριστές της ομάδας έχουν λάβει το 25% των χρημάτων που έχουν λαμβάνειν για τη φετινή χρονιά, παρόλο που βρισκόμαστε μόλις δυο μήνες πριν από τη λήξη της».
»Για να είμαστε ακριβοδίκαιοι μάλιστα, οι παίκτες έχουν λάβει τέσσερις φορές χρήματα, τα οποία όμως είναι κάθε φορά έναντι των ποσών που αναλογούν στους μισθούς και στις δόσεις συμβολαίων τους. Έτσι, τα συνολικά ποσά που έχουν πάρει, φτάνουν στο 25% των συνολικών ποσών που πρέπει να λαμβάνουν για όλη τη χρονιά».
»Όπως μπορεί εύκολα να καταλάβει ο καθένας λοιπόν, τα περί μικρής καθυστέρησης στις πληρωμές ανήκουν μόνο στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας, όπως εκεί ανήκουν και δήθεν ισχυρισμοί περί αγωνιστικής αναξιοπιστίας των παικτών, οι οποίοι από την αρχή της χρονιάς παλεύουν κάτω από αντίξοες συνθήκες, για να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους».
»Είναι καιρός να καταλάβουν όλοι οι φορείς του ελληνικού μπάσκετ ότι ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής είναι επαγγελματίας και θα πρέπει να του συμπεριφέρονται αναλόγως όλες οι ομάδες που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα και όχι μόνο ένα μικρό μέρος αυτών».
»Καλό θα είναι λοιπόν, και ευτυχώς φαίνεται ότι είναι επιθυμία και του ΕΣΑΚΕ και της ΕΟΚ αυτό, οι ομάδες, οι οποίες δεν μπορούν εγγυημένα ν ανταποκριθούν στις οικονομικές υποχρεώσεις που έχει η συμμετοχή στο ελληνικό πρωτάθλημα, να μην έχουν το δικαίωμα να λαμβάνουν μέρος σ αυτό εξ αρχής».
»Μόνο έτσι θα καταφέρει το ελληνικό πρωτάθλημα να κάνει βήματα μπροστά, να προσελκύει πίσω τους διεθνείς και τους άλλους Έλληνες παίκτες που προτιμούν την αξιοπιστία των ξένων πρωταθλημάτων και να ξαναγίνει το καλύτερο της Ευρώπης, όπως του αξίζει».
Την Πέμπτη πάντως, οι παίκτες της «Ένωσης» επέστρεψαν στις προπονήσεις, εκφράζοντας ωστόσο εκ νέου τη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός ότι η διοίκηση προχωρά σε μεταγραφές, την ώρα που οι ίδιοι παραμένουν απλήρωτοι επί μήνες. Τελευταίο… κρούσμα και σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, η επικείμενη αντικατάσταση του Αντριαν Πένλαντ από τον Λαβέλ Φέλτον.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
Η διαχείριση του διαιτητή του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην χώρα του πριν από το ματς των πλέι οφ της Super League. Η διαιτησία του στο ντέρμπι Μίλαν-Γιουβέντους 0-0. Το παρελθόν του VAR Παϊρέτο.
Για πρώτη φορά στην ιστορία του ποδοσφαίρου, θα υπάρχουν court seats για 12 φιλάθλους, οι οποίοι αναμένεται να πληρώσουν αδρά για να παρακολουθήσουν αγώνες του Μουντιάλ από την… γραμμή του πλαγίου