Ένα μήνα εκτός δράσης ο Γιώργος Καράγκουτης
Νέα απώλεια για το Μαρούσι, αυτή τη φορά στο έμψυχο υλικό του. Ο Γιώργος Καράγκουτης θα απουσιάσει από τα γήπεδα για τουλάχιστον ένα μήνα, καθώς θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο στο ματς με τον Αρη.
26
Σε καθαρισμό στο γόνατο υποβλήθηκε την Δευτέρα το πρωί ο Γιώργος Καράγκουτης. Ο αρχηγός που υπέφερε από ενοχλήσεις, μετά από χτύπημα που δέχθηκε στο ματς με τον Αρη και γι αυτό έχασε τα παιχνίδια με Ολυμπιάδα και ΑΕΚ, εξετάστηκε από τον γιατρό Νίκο Πισκοπάκη, ο οποίος εκτίμησε ότι ο παίκτης έπρεπε να μπει στο χειρουργείο.
Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι θα μείνει εκτός δράσης περίπου για έναν μήνα.
Το Μαρούσι προσπαθεί να συνέλθει ψυχολογικά από τα άτυχα αποτελέσματα και να ξεπεράσει το δύσκολο πρόγραμμα που έχει μπροστά του, αφού το ερχόμενο Σάββατο φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στον Αγιο Θωμά.
Ήδη επικρατεί η σκέψη να κινηθεί ώστε να εντάξει στο ρόστερ του έναν ψηλό που θα μπορέσει να βοηθήσει άμεσα την ομάδα, αφού ο Μέλνικς δεν είναι τέτοια περίπτωση. Ωστόσο οριστική απόφαση θα ληφθεί μετά από συζήτηση και κοινή απόφαση που θα πάρουν διοίκηση και Κακιούσης, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τις οικονομικές παραμέτρους οποιασδήποτε κίνησης.
Κατά τα άλλα η προετοιμασία για το ματς με τους «ερυθρόλευκους» συνεχίστηκε. Μέσα στο πλαίσιο της προσπάθειας να υπογραμμιστεί η εμπιστοσύνη της διοίκησης στην δουλειά που γίνεται, την Τετάρτη θα παρατεθεί δείπνο σε όλα τα μέλη της ομάδας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πρεμιέρα της Εθνικής πόλο γυναικών στο Παγκόσμιο Κύπελλο
- Πρωτομαγιά 1994-2026: Η μέρα που ο Θεός της Ταχύτητας, Άιρτον Σένα, έφυγε για την αιωνιότητα (vids, pics)
- Ολυμπιακός – ΑΕΚ στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος χάντμπολ
- ΝΒΑ: Πέρασαν στους ημιτελικούς Τίμπεργουλβς και Νικς, σε Game 7 το Σίξερς-Σέλτικς (vids)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας: Δράση με Ολυμπιακός – ΑΕΚ και Ρεάλ – Χάποελ
- Ινφαντίνο: «Το Ιράν θα παίξει στο Μουντιάλ»
- Ναν: «Σκέφτηκα τον Κόμπι στο σουτ του Χέιζ-Ντέιβις»
- «Η Γιουβέντους δίνει 6 εκατ. ευρώ τον χρόνο στον Λεβαντόφσκι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 01.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442