Με την κατάληψη της 7ης θέσης «συμβιβάστηκε» η Λιθουανία στο Μουντομπάσκετ
Την 7η θέση κατέκτησε η Λιθουανία στο Μουντομπάσκετ 2006 της Ιαπωνίας, επικρατώντας της Γερμανίας 77-62. Πρώτος σκόρερ των νικητών ο Ντάριους Λαβρίνοβιτς με 18 πόντους, ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισε -ποιος άλλος- ο Ντιρκ Νοβίτσκι.
Την 7η θέση κατέκτησε η πρωταθλήτρια Ευρώπης 2003, Λιθουανία, στο Μουντομπάσκετ 2006 που διεξάγεται στην Ιαπωνία.
Η ομάδα της Λιθουανίας επικράτησε 77-62 της Γερμανίας, σε αγώνα για την 7η και 8η θέση που διεξήχθη στην πόλη Σαϊτάμα, και περιόρισε τους περυσινούς φιναλίστ στο Ευρωμπάσκετ της Σερβίας/Μαυροβουνίου στην κατάληψη της 8ης θέσης.
Πρώτος σκόρερ των νικητών ο Ντάριους Λαβρίνοβιτς με 18 πόντους, ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισε ο «συνήθης-ύποπτος», Ντιρκ Νοβίτσκι, με 18.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
Απότομα έληξε η συνέντευξη Τύπου του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετά το Φενέρμπαχτσε – Ζαλγκίρις 86-74, όταν ο Λιθουανός τεχνικός έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού μετά από ερώτηση που δέχθηκε.
Η 1η Μαΐου θυμίζει εργατιά, αγώνες, λουλούδια, Άνοιξη. Για τους φαν του μηχανοκίνητου -και όχι μόνο- αθλητισμού, όμως, φέρνει στο νου τη μέρα που ο κορυφαίος οδηγός όλων των εποχών, Άιρτον Σένα, πάτησε γκάζι προς την αιωνιότητα.