Εξιτήριο το μεσημέρι της Τρίτης για τον Αριέλ Σαρόν με συστάσεις για ξεκούραση
Ευδιάθετος και ομιλητικός βγήκε από το νοσοκομείο το μεσημέρι της Τρίτης ο Αριέλ Σαρόν. Οι γιατροί συνέστησαν ξεκούραση, λιγότερο άγχος και δίαιτα. Ο 77χρονος πρωθυπουργός εισήχθη στο νοσοκομείο εσπευσμένα το βράδυ της Κυριακής με ελαφρύ εγκεφαλικό.
Ευδιάθετος και ομιλητικός βγήκε το μεσημέρι της Τρίτης από το νοσοκομείο ο Αριέλ Σαρόν. Οι γιατροί συνέστησαν ξεκούραση, λιγότερο άγχος και δίαιτα. Ο 77χρονος πρωθυπουργός εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο το βράδυ της Κυριακής με ελαφρύ εγκεφαλικό.
«Πρέπει να βιαστώ να επιτρέψω στην εργασία μου για να προχωρήσουμε. Αυτό το ιατρικό επεισόδιο δεν επηρέασε τις δυνάμεις μου. Πέρασα δύο ευχάριστες ημέρες εδώ» είπε απευθυνόμενος στο προσωπικό του νοσοκομείου, το οποίο και ευχαρίστησε.
Κατά την έξοδό του από το κτίριο του νοσοκομείου ο Σαρόν απευθύνθηκε στους δημοσιογράφους: «Βλέπω ότι σας έλειψα» είπε με χιούμορ και ευχαρίστησε όλους όσοι έδειξαν ενδιαφέρον για την υγεία του.
Εν τω μεταξύ, τα Μέσα Ενημέρωσης στο Ισραήλ μετέδωσαν ότι οι γιατροί συνέστησαν στον Σαρόν να χάσει βάρος και να προσπαθήσει να αγχώνεται λιγότερο.
Μάλιστα, η εφημερίδα «Γεντιότ Αχρονότ» επισημαίνει ότι ο Ισραηλινός πρωθυπουργός γέλασε όταν άκουσε τις συμβουλές των γιατρών για δίαιτα.
««Λατρεύει το φαγητό. Θα είναι δύσκολο στην ηλικία του να αλλάξει συνήθειες, αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε» σημείωσε συνεργάτης του.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.