Εν ψυχρώ δολοφονία πολιτικού της «Μαργαρίτα» την ώρα που ψήφιζε στην Καλαβρία
Πολιτικός του κεντροαριστερού συνασπισμού της Ιταλίας δολοφονήθηκε την ώρα που ψήφιζε σε εκλογικό κέντρο της Καλαβρίας για τις προκριματικές εκλογές της Κυριακής. Οι καραμπινιέροι δεν αποκλείουν συμμετοχή της Μαφίας, που παραμένει ισχυρή δύναμη στην περιοχή.
Πολιτικός του αντιπολιτευόμενου κεντροαριστερού συνασπισμού της Ιταλίας δολοφονήθηκε την ώρα που ψήφιζε σε εκλογικό κέντρο της Καλαβρίας για τις προκριματικές εκλογές της Κυριακής.
Όπως μετέδωσε το ιταλικό πρακτορείο ANSA, άγνωστος άνδρας που κρατούσε πιστόλι ακολούθησε τον Φρανσέσκο Φορτούνο στο εκλογικό κέντρο, τον πυροβόλησε αρκετές φορές, τραυματίζοντάς τον στο στήθος, και αμέσως μετά εξαφανίστηκε μέσα σε αυτοκίνητο που οδηγούσε συνεργός του. Ο πολιτικός εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο.
Ο Φορτούνo, 54 ετών, γιατρός, ήταν αντιπρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου της Καλαβρίας και εκπροσωπούσε τον πολιτικό σχηματισμό Μαργαρίτα.
Στις προκριματικές εκλογές της Κυριακής, οι Ιταλοί ψηφοφόροι αναδεικνύουν τον υποψήφιο της αντιπολίτευσης που θα αναμετρηθεί με τον Ιταλό πρωθυπουργό Σίλβιο Μπερλουσκόνι στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.
Η κωμόπολη Λόκρι, όπου σημειώθηκε η δολοφονία, μαστίζεται από το οργανωμένο έγκλημα, και η ιταλική αστυνομία δεν αποκλείει συμμετοχή της Μαφίας ή άλλης ομάδας που δρα στην περιοχή.
«Το πανίσχυρο οργανωμένο έγκλημα της Καλαβρίας έχει γίνει πλέον ασταμάτητο και δεν φοβάται κανέναν» σχολίασε η Αντζελα Νάπολι της κοινοβουλευτικής επιτροπής κατά της Μαφίας.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας