Παραμένει ο προβληματισμός στο ΠΑΣΟΚ για το ζήτημα των διαρροών
Εξακολουθεί να προβληματίζει το ΠΑΣΟΚ το ζήτημα της διαρροής -μέσω sms- της απόφασης Παπανδρέου να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας κατά Αλογοσκούφη. Στο θέμα επανήλθε ο Ν.Αθανασάκης, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτο το φαινόμενο αυτό, εάν αποδεδειγμένα συνέβη.
Εξακολουθεί να προβληματίζει το ΠΑΣΟΚ το ζήτημα της διαρροής της απόφασης του Γιώργου Παπανδρέου να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας κατά του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργου Αλογοσκούφη.
Στο ζήτημα επανήλθε τη Δευτέρα ο εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Νίκος Αθανασάκης. Σχολιάζοντας σχετικές δηλώσεις που έκανε το Σάββατο ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο κ. Αθανασάκης χαρακτήρισε «απαράδεκτο» το φαινόμενο αυτό, εάν αποδεδειγμένα συνέβη.
Ερωτηθείς σχετικά κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των εκπροσώπων του Τύπου, ο κ. Αθανασάκης απάντησε: «Στις όποιες περιπτώσεις υπάρχουν πράγματι διαρροές αυτού του τύπου ή εφόσον υπήρχαν πράγματι, αποδεδειγμένα, διαρροές αυτού του τύπου, προφανώς θα ήταν κάτι απαράδεκτο».
«Αλλά, αντιλαμβάνεστε ότι, με τα στοιχεία που υπάρχουν, κανείς δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να βεβαιώσει την ύπαρξη αυτών των διαρροών, αυτή τη στιγμή που μιλούμε. Αυτού του είδους των διαρροών, δεν μιλώ για τις γενικότερες διαρροές» προσέθεσε.
Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε απαντήσει στις φήμες που τον ήθελαν υπεύθυνο για τη διαρροή της απόφασης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας εις βάρος του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργου Αλογοσκούφη.
«Δυστυχώς ο δημόσιος βίος της χώρας κυριαρχείται από τις παραπολιτικές αθλιότητες, που παράγονται και αναπαράγονται από μικρά κλειστά κυκλώματα ορισμένων πολιτικών και ορισμένων δημοσιογράφων, που πάσχουν από μία ηθική διαστροφή» είχε πει ο κ. Βενιζέλος.
«Είναι γνωστό ότι, μόλις πληροφορήθηκα ότι υπάρχει αυτή η δημοσιογραφική φήμη, επικοινώνησα με τον Νίκο Αθανασάκη, ως υπεύθυνο του Τομέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, του επισήμανα την ύπαρξη του προβλήματος αυτού και του ζήτησα να ενημερώσει τον κ. Παπανδρέου και να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα» είχε αναφέρει επίσης.
Και είχε καταλήξει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ: «Αρα λοιπόν, σε άλλους κύκλους πρέπει να αναζητηθούν αυτοί που δεν μπορούν να διασφαλίσουν την εχεμύθεια κανενός οργάνου και κανενός σχεδιασμού. Όταν υπάρχει το φαινόμενο να επικαλούνται αποστολή τηλεφωνικών μηνυμάτων από τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και όταν υπάρχουν κάποιοι που στέλνουν μηνύματα, πραγματικά φαίνεται ότι έχουμε σε κάποιους κύκλους του ΠΑΣΟΚ πρόσωπα, που παρ αξίαν βρίσκονται εκεί».
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.