Πράξη ιεροσυλίας η κατασκευή γηπέδου εκτός Νέας Φιλαδέλφειας, λέει ο Μελισσανίδης
Κάθετα αντίθετος με την κατασκευή γηπέδου της ΑΕΚ εκτός Νέας Φιλαδέλφειας δηλώνει ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Αποκάλεσε μάλιστα «πράξη ιεροσυλίας» τη μετακίνηση του γηπέδου σε οποιοδήποτε άλλο Δήμο. «Θα σηκωθούν από τον τάφο τους Γκούμας και Μπάρλος» είπε.
66
Κάθετα αντίθετος με την κατασκευή γηπέδου της ΑΕΚ εκτός Νέας Φιλαδέλφειας δηλώνει ο Δημήτρης Μελισσανίδης.
Κι αυτό το είπε ευθέως σε δείπνο που παρέθεσε σε το βράδυ της Τρίτης δημοσιογράφους, που κάλυπταν το ρεπορτάζ της ομάδας την εποχή της προεδρίας του.
Ο πρώην πρόεδρος της «Ένωσης», έφτασε στο σημείο να αποκαλέσει «πράξη ιεροσυλίας» τη μετακίνηση του γηπέδου σε οποιοδήποτε άλλο Δήμο.
«Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα γίνει κάτι τέτοιο. Είναι ιεροσυλία και μόνο να το σκεφτόμαστε. Θα είναι ντροπή για την ιστορία αυτής της ομάδας. Θα σηκωθούν από τον τάφο τους ο Γκούμας και ο Μπάρλος» έλεγε με το γνωστό τρόπο που τον χαρακτηρίζει.
Βέβαια, δεν αποκάλυψε αν έχει κάποια συγκεκριμένη πρόταση στα χέρια του, μίλησε περισσότερο θεωρητικά, ωστόσο έλεγε ότι μπορεί να κατασκευαστεί ένα υπερσύγχρονο γήπεδο 35.000 θέσεων στο χώρο, που ήταν και το παλιό γήπεδο.
«Οι δημοσιογράφοι θα φορούν με παπιγιόν γι να μπουν, οι οπαδοί θα παίρνουν ψυχοφάρμακα για να πιστέψουν αυτό που βλέπουν και το CNN θα του κάνει εκτενές αφιέρωμα» περιέγραψε ο «Τίγρης» για το γήπεδο των… ονείρων του.
Και πρόσθεσε ότι μπορούν όλα να ρυθμιστούν, αν γίνουν οι σωστές κινήσεις με τους χορηγούς.
Ακόμη, αναφέρθηκε στο σχέδιο του προέδρου της Ερασιτεχνικής, Γιάννη Γρανίτσα, λέγοντας πως εδώ και δύο χρόνια φωνάζει ότι δεν είχε καμία τύχη, όμως δεν θέλησε να αποκαλύψει τα δικά του σχέδια, αλλά και το αν θα επανέλθει δυναμικά στα διοικητικά της ΑΕΚ.
Ούτε εάν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της Ερασιτεχνικής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (26/4): Δράση με Super League play out, τελικούς βόλεϊ και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο
- ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Συνεχίζονται οι τελικοί της Volley League
- Βελτιωμένος και νικητής ξανά ο Τσιτσιπάς: «Καθάρισε» 2-0 τον Μπούμπλικ και πέρασε στον 3ο γύρο της Μαδρίτης
- Η Ιταλία αποσύρεται από το Ευρωπαϊκό Παραολυμπιακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης
- Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποδοκίμαζαν! (vid)
- Κόντης: «Συγκλονιστικό επίτευγμα για τον ΟΦΗ – Του χρόνου να κάνουμε κάτι μεγάλο» (vid)
- Λουτσέσκου: «Σκοτεινή νύχτα, βραδιά ντροπής» (vid)
- Στο «πόδι» η Κρήτη: Οπαδοί του ΟΦΗ πανηγυρίζουν στο Ηράκλειο το Κύπελλο Ελλάδας (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-315x220.jpg)






































![Πυροβολισμοί και χάος στο δείπνο ανταποκριτών του Λευκού Οίκου: Ποιος είναι ο δράστης [εικόνες και βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/108297319-1777170881223-f7206af5bd404f9c-315x220.webp)


































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442