Πέμπτη 23 Απριλίου 2026
weather-icon 13o
Πρόβα 11άδας για την ΑΕΚ το φιλικό με τη Μάντοβα – Στον Λυμπερόπουλο το περιβραχιόνιο

Πρόβα 11άδας για την ΑΕΚ το φιλικό με τη Μάντοβα – Στον Λυμπερόπουλο το περιβραχιόνιο

Το σύστημα με το οποίο θα αγωνίζεται η ΑΕΚ τη νέα σεζόν θα δοκιμάσει ο Φερνάντο Σάντος στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της ΑΕΚ επί ιταλικού εδάφους, με αντίπαλο την ερασιτεχνική Μάντοβα, την Τετάρτη. Λυμπερόπουλος, Κατσουράνης, Μιχαηλίδης οι τρεις νέοι αρχηγοί.

71

Τα πρώτα συμπεράσματα από το νέο σύστημα που θέλει να εφαρμόσει στην ΑΕΚ θέλει να βγάλει ο Φερνάντο Σάντος στο πρώτο φιλικό παιχνίδι (21:30 την Τετάρτη) επί ιταλικού εδάφους που δίνει η Ένωση, κόντρα στην ερασιτεχνική Μάντοβα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός περιμένει να δει αν οι παίκτες του αφομοίωσαν όσα τους ζητάει να κάνουν στις προπονήσεις κατά τη μέχρι τώρα προετοιμασία. Φαίνεται μάλιστα ότι έχει κατασταλάξει στο σύστημα που θα εφαρμόσει τη φετινή αγωνιστική περίοδο και είναι το 4-3-3, με τέσσερις ποδοσφαιριστές στην ευθεία της άμυνας, τρεις μπροστά τους, που συνδυάζουν ανασταλτικά και δημιουργικά καθήκοντα, έναν επιτελικό μέσο και δύο προωθημένους.

Την ενδεκάδα που θα ξεκινήσει στο φιλικό της Τετάρτης θα απαρτίζουν οι: Μιχαηλίδης, Μπούρμπος, Τζιωρτζόπουλος, Κόντης, Αμπονσά, Ρούσεφ, Σοάρες, Κατσουράνης, Ασουνσάο, Λυμπερόπουλος, Καπάνταης.

Και την Τρίτη οι προπονήσεις ήταν διπλές, διάρκειας δύο ωρών η καθεμία, γεμάτες από ασκήσεις τακτικής και τον Σάντος να ζητάει διαρκώς από τους παίκτες του να κινούνται γρήγορα χωρίς τη μπάλα και να μην αφήνουν κενά ανάμεσα στις γραμμές. Ο Γεωργέας ακολούθησε ελαφρύ πρόγραμμα και δεν θα αγωνιστεί.

Στο πρόγραμμα συμμετείχε κανονικά ο Αλεσάντρο Σοάρες, ο οποίος, μολονότι εδώ και δύο 24ωρα ζει το δικό του δράμα με τη δολοφονία του αδερφού του, που έγινε μπροστά στα μάτια των δύο παιδιών του, όταν οι δολοφόνοι τού έκλεψαν το αυτοκίνητο. Τα παιδιά του αδελφού του Σοάρες υπέστησαν σοκ και νοσηλεύονται σε νοσοκομείο.

Την Τρίτη εξελέγησαν και οι τρεις αρχηγοί της νέας περιόδου και είναι οι Λυμπερόπουλος, Κατσουράνης, Μιχαηλίδης, ενώ ο Κωστένογλου, αν και ο πιο παλιός, δεν έθεσε υποψηφιότητα.

Εν τω μεταξύ, η προγραμματισμένη για την Τρίτη γενική συνέλευση αναβλήθηκε για τις 30 Αυγούστου, ύστερα απο αίτημα μικρομετόχων.


Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 23 Απριλίου 2026
Cookies