Στα ημιτελικά του Eυρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που διεξάγεται στο Μπρνο της Τσεχίας, προκρίθηκε η εθνική μπάσκετ των νέων, καθώς επικράτησε 87-66 της Λετονίας. Το Σάββατο στις 21:15 ώρα Ελλάδας αντιμετωπίζει το Ισραήλ.
Στα ημιτελικά του Eυρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που διεξάγεται στο Μπρνο της Τσεχίας, προκρίθηκε η εθνική μπάσκετ των νέων. Στον σημερινό προημιτελικό, η ελληνική ομάδα επικράτησε εύκολα, τουλάχιστον στο β΄ ημίχρονο, 87-66 της Λετονίας και αύριο στις 21:15 ώρα Ελλάδας αντιμετωπίζει το Ισραήλ (που νωρίτερα νίκησε 83-82 τη Σερβία/Μαυροβούνιο) για μια θέση στον τελικό της διοργάνωσης. Κορυφαίοι της εθνικής ήταν οι «διόσκουροι» του ΠΑΟΚ, Βασιλειάδης και Βασιλόπουλος.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Λίαμ Ροσένιορ αποχώρησε από την Τσέλσι, με τον Άγγλο προπονητή να λαμβάνει αποζημίωση που αγγίζει τα 27 εκατομμύρια ευρώ, τοποθετώντας το κλαμπ πρώτο σε μία όχι και τόσο τιμητική κατηγορία.
Στην Ισπανία αναφέρουν πως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πάρει στα χέρια της τα χαρτιά της ανανέωσης με τη Euroleague, την ώρα που η Βιλερμπάν θα αποφασίσει άμεσα.