Χωρίς περιττά λόγια ξεκίνησε η προετοιμασία του Ηρακλή, που ψάχνει παίκτες
«Λίγα λόγια, πολλή δουλειά» ήταν το σύνθημα που κυριάρχησε στην πρώτη επίσημη συγκέντρωση του Ηρακλή. Η διοίκηση υποσχέθηκε ενίσχυση της ομάδας με ακόμα δύο έως τέσσερις παίκτες και ότι μέχρι την Παρασκευή θα έχει ξεκαθαριστεί ποιοι θα μείνουν.
«Λίγα λόγια, πολλή δουλειά» ήταν το σύνθημα που κυριάρχησε στην πρώτη επίσημη συγκέντρωση του Ηρακλή. Η διοίκηση υποσχέθηκε ενίσχυση της ομάδας με ακόμα δύο έως τέσσερις παίκτες και ότι μέχρι την Παρασκευή θα έχει ξεκαθαριστεί ποιοι θα μείνουν.
«Είμαστε στην έναρξη μιας νέας χρονιάς για την οποία δεν πρέπει να πούμε πολλά λόγια, καθώς οι δύο προηγούμενες δεν ήταν καλές για την ομάδα. Πρέπει να ευχηθούμε να έχουμε στη νέα περίοδο υγεία και να μείνουμε μακριά από τραυματισμούς», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιώργος Σπανουδάκης.
«Θα κινηθούμε για την απόκτηση από δύο μέχρι τεσσάρων ακόμη παικτών (στον Ηρακλή έχουν έρθει μέχρι τώρα ως δανεικός, ο Αλβανός Γίρι Μουζάκα και ο νεαρός Χαράλαμπος Περπερίδης), ενώ μέχρι την Παρασκευή θα έχουν τελειώσει τα θέματα των παικτών που είναι να μείνουν ή να φύγουν από την ομάδα».
«Είναι μια όμορφη στιγμή, καθώς πιάνουμε δουλειά. Υπάρχουν δυσκολίες, βέβαια, αφού δεν ξέρω ποιοι παίκτες θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν από την ομάδα» ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού του «Γηραιού», Σέρχιο Μαρκαριάν, ο οποίος συνέχισε λέγοντας:
«Δέκα μέρες ήμουν στην Αργεντινή, όπου δούλεψα και επέλεξα κάποιους ποδοσφαιριστές που βλέπω ότι είναι δύσκολο ν αποκτηθούν γιατί είναι ακριβοί.
» Διότι η αναζήτηση μου εκεί είχε να κάνει για παίκτες ποιότητας. Θα δούμε, ίσως μπορέσουμε να προσεγγίσουμε κάποιους από αυτούς.
» Στόχος της ομάδας θα είναι να παίζει καλή άμυνα και να έχει επιθετικό κέντρο που να βοηθάει στο σκοράρισμα. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε».
«Υπάρχει όρεξη για δουλειά. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά, αλλά να δείχνουμε αυτό που θέλουμε με έργα» τόνισε με τη σειρά του ο Τάσος Κατσαμπής.
Από την «πρώτη» του Ηρακλή απουσίασαν δικαιολογημένα οι Χολφάιν, Νεμπεγλέρας, Λαγός και Αμπάρης, με τους τρεις τελευταίους να είναι ενσωματωμένοι στην Ολυμπιακή ομάδα.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Λίαμ Ροσένιορ αποχώρησε από την Τσέλσι, με τον Άγγλο προπονητή να λαμβάνει αποζημίωση που αγγίζει τα 27 εκατομμύρια ευρώ, τοποθετώντας το κλαμπ πρώτο σε μία όχι και τόσο τιμητική κατηγορία.
Στην Ισπανία αναφέρουν πως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πάρει στα χέρια της τα χαρτιά της ανανέωσης με τη Euroleague, την ώρα που η Βιλερμπάν θα αποφασίσει άμεσα.