Τον δρόμο της επιστροφής στην ΑΕΚ παίρνει ο Φερνάντος Σάντος
Ο Φερνάντος Σάντος θα είναι όπως όλα δείχνουν ο νέος προπονητής της ΑΕΚ του Ντέμη Νικολαΐδη. Ο Πορτογάλος τεχνικός εντός της εβδομάδας αναμένεται να πει το ναι στην «Ένωση», αφού θα υπάρξει πιθανότατα και συνάντηση με τον Νικολαΐδη.
Ο Φερνάντος Σάντος θα είναι όπως όλα δείχνουν ο νέος προπονητής της ΑΕΚ του Ντέμη Νικολαΐδη. Ο Πορτογάλος τεχνικός εντός της εβδομάδας αναμένεται να πει το ναι στην «Ένωση», αφού θα υπάρξει πιθανότατα και συνάντηση με τον Νικολαΐδη.
Στον πάγκο της «κιτρινόμαυρης» ομάδας θα βρεθεί ύστερα από δύο χρόνια και πάλι ο Γιάσμικο Βέλιτς και ο Ζόρζε Ροζάριο. Γυμναστής θα αναλάβει ο Αντώνης Κέζος, φυσιοθεραπευτής ο Χρήστο Καρβουνίδη και μασέρ ο Κώστας Σπανέας.
Εν τω μεταξλυ η λίστα των προσφυγών θα αρχίσει να μειώνεται καθώς Κατσουράνης, Λυμπερόπουλος αλλά και άλλοι αναμένεται να την αποσύρουν , θέλοντας να βοηθήσουν την κίνηση του Ντέμη.
Τέλος την Δευτέρα ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, ο Ιλις Ιβιτς, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου και θα μιλήσει για τα νέα του καθήκοντα.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.