Τετάρτη 22 Απριλίου 2026
weather-icon 17o
Σε βαρύ κλίμα, ο Παναθηναϊκός πέτυχε φιλική νίκη επί του Εθνικού Αστέρα

Σε βαρύ κλίμα, ο Παναθηναϊκός πέτυχε φιλική νίκη επί του Εθνικού Αστέρα

Σε βαρύ κλίμα, λόγω της περιπέτειας που περνά με την υγεία του ο Γιάννης Κυράστας, ο Παναθηναϊκός νίκησε την Τρίτη τον Εθνικό Αστέρα με 3-0 σε φιλικό αγώνα που έγινε στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

66

Σε βαρύ κλίμα, λόγω της περιπέτειας που περνά με την υγεία του ο Γιάννης Κυράστας, ο Παναθηναϊκός νίκησε την Τρίτη τον Εθνικό Αστέρα με 3-0 σε φιλικό αγώνα που έγινε στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.


Ο Ντεμπά με κεφαλιά άνοιξε το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό της συνάντησης. Έπειτα από σέντρα του Μικαέλσεν, ο Ολισαντέμπε στο 46 με σουτ, ενώ στο66 έπειτα απο σέντρα του Κώτσιου (η μπάλα κτύπησε πρώτα στο δοκάρι), ο… αειθαλής Βαζέχα με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Ο Ιτζάκ Σουμ χρησιμοποίησε δύο 11άδες.

Η πρώτη είχε τους Χαλκιά, Βύντρα, Μόρις, Κυργιάκο, Μινχ, Μπασινά, Σαπάνη, Μικαέλσεν, Γκονζάλες, Ντεμπά και Κωνσταντίνου.

Στο δεύτερο μέρος, έπαιξαν οι Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Χένρικσεν, Κώτσιος, Ζουτάουτας, Γκούμας, Επαλέ, Κωνσταντινίδης, Βαζέχα (72 Παπαδόπουλος), Βλάοβιτς (80 Οξύζογλου) και Ολισαντέμπε.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Γκονσάλες στο 11 και ο Σαπάνης στο 20 είχαν την ευκαιρία να σκοράρουν, ενώ ο Μπασινάς έπιασε ένα μακρινό σουτ περίπου 40μ. έξω απο την περιοχή.

Στο δεύτερο μέρος η απόδοση των «πρασίνων» ανέβηκε κατακόρυφα και αυτό φάνηκε και από τα δύο γκολ που πέτυχαν οι παίκτες του αλλά και απο το δοκάρι που είχε στο 73΄ ο Παπαδόπουλος (κεφαλιά), που έδειξε ότι συνέρχεται αλλά είναι μάλλον αμφίβολο αν ξεκινήσει την Κυριακή ενάντια στον Πανιώνιο.

Εκείνος που δεν έχει πρόβλημα πια και φαίνεται πως ξαναβρίσκει τον παλιό καλό εαυτό του ήταν ο Ολισαντέμπε, ενώ για μια ακόμη φορά ο Βαζέχα απέδειξε ότι όσο παλιώνει γίνεται καλύτερος.

Ο μόνος που δεν έπαιξε ήταν ο Σανμαρτεάν, που έκανε ατομικό πρόγραμμα και μάλλον δεν παίζει την Κυριακή.

Ο τεχνικός του Εθνικού Αστέρα, έπαιξε με τους:

Οικονόμου (46 Παναγιωτόπουλος), Μήτση (80 Πιάντες), Τσιανάκα (74 Ευθυμιάδης), Γιοβάνοβιτς (46 Κουλούμπασης), Παρασκευαΐδη (66 Γαλάνης), Μουλόπουλο (76 Γκουντελίτσας), Κωτσή (58 Εντίνιο), Ηπειρώτη (58 Κακιούζης), Γιαννακίδη (58 Ζαφειράκης), Κοντόπουλο (50 Νταλάκας) και Μπουφίδη (68 Μπαρτόλο).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 22 Απριλίου 2026
Cookies