Νέα ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της διοίκησης του ΟΦΗ
Με... αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται ο «πόλεμος» των ανακοινώσεων μεταξύ του ΟΦΗ και του Ολυμπιακού εν όψει του ματς στην Κρήτη. Την Παρασκευή η ΠΑΕ Ολυμπιακός, απαντώντας στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ, απέστειλε επιστολή στους Κρητικούς.
Με… αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται ο «πόλεμος» των ανακοινώσεων μεταξύ του ΟΦΗ και του Ολυμπιακού εν όψει του ματς στην Κρήτη. Την Παρασκευή η ΠΑΕ Ολυμπιακός, απαντώντας στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ, απέστειλε επιστολή στους Κρητικούς, την οποία κοινοποίησε και στον πρόεδρο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, Κωνσταντίνο Παπαλάκη.
Στην επιστολή ο Ολυμπιακός «αναρωτιέται πώς είναι δυνατόν εδώ και 20 χρόνια να ελέγχονται από την ίδια οικογένεια δύο ΠΑΕ και τα θεσμοθετημένα όργανα της Πολιτείας να ανέχονται αυτή την κατάσταση».
«Είναι απορίας άξιον πως μέχρι σήμερα τα θεσμοθετημένα και συντεταγμένα όργανα της Πολιτείας, η αθλητική δικαιοσύνη και η διοργανώτρια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου (ΕΠΑΕ) επιτρέπουν να ελέγχονται, επί 20 χρόνια, από την ίδια οικογένεια, δύο ομάδες» αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Μέσα σε τρία λεπτά, και μάλιστα στο φινάλε (86′-89′), η Ίντερ έκανε το 1-2, 3-2, νίκησε την Κόμο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας
Η Μπράιτον ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Τσέλσι, τη συνέτριψε με σκορ 3-0 και πλέον κάνει όνειρα Ευρώπης, βάζοντας τους «μπλε» σε σοβαρό κίνδυνο να μην τα καταφέρουν.
Στις 22 Απριλίου του 2024, η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κατακτώντας το Youth League στην Ελβετία. Μια επιτυχία μυθικών διαστάσεων για την ομάδα του Πειραιά