Τρίτη 21 Απριλίου 2026
weather-icon 23o
Κινδυνεύει με νυστέρι ο Μπούτσεκ-Αδεια στον Ελευθερόπουλο

Κινδυνεύει με νυστέρι ο Μπούτσεκ-Αδεια στον Ελευθερόπουλο

Το «δώδεκα στα δώδεκα» στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος ζήτησε ουσιαστικά ο Όλεγκ Προτάσοφ από τους παίκτες του Ολυμπιακού. Αδεια πήρε ο Ελευθερόπουλος. Φήμες για ταξίδι-αστραπή στην Ιταλία. Πρόβλημα στην σπονδυλική στήλη ο Μπούτσεκ.

66

Το απόλυτο των νικών ζήτησε την Δευτέρα ο Όλεγκ Προτάσοφ από τους παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Ουκρανός τεχνικός δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των «ερυθρολεύκων» στο ματς της Κυριακής με την Προοδευτική και ζήτησε από το «δώδεκα στα δώδεκα» στους αγώνες που απομένουν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, συμπεριλαμβανομένου και του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο.

Ο Προτάσοφ ήταν ευχαριστημένος, τόσο από τα τέσσερα γκολ που πέτυχε η ομάδα του, όσο και επειδή για τρίτο σερί ματς (Ακράτητος και Ξάνθη τα άλλα δύο) διατηρήθηκε το μηδέν στην άμυνα. Έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του και τόνισε πως ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κάνατε. Πετύχαμε τέσσερα γκολ και διατηρήσαμε το μηδέν στην άμυνα και πάλι. Θα πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια και να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί καθώς άρχισε η αντίστροφη μέτρηση. Απομένουν 12 ματς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Από εδώ και πέρα δεν πρέπει να έχουμε άλλες βαθμολογικές απώλειες» είπε χαρακτηριστικά ο Προτάσοφ.

Νωρίτερα ο τεχνικός των πρωταθλητών είχε δώσει το «παρόν» στην εκδήλωση παρουσίασης της Ολυμπιακός Citibank Visa, μαζί με όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και είχε μάλιστα δεκάλεπτη ιδιαίτερη συνομιλία πρόεδρο της ΠΑΕ, Σωκράτη Κόκκαλη.

Σε ότι αφορά στον αγωνιστικό τομέα, ανησυχητικά μηνύματα στέλνουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υπεβλήθη ο Γιουράι Μπούτσεκ. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει πρόβλημα στην σπονδυλική στήλη, του συστήθηκε δεκαήμερη θεραπευτική αγωγή και εφόσον δεν βελτιωθεί η κατάστασή του ίσως να αναγκαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γιώργου Βενετίδη στον αγώνα με τον Πανηλειακό στον Πύργο εξαιτίας του διαστρέμματος που υπέστη στην προθέρμανση της αναμέτρησης με την Προοδευτική. Ο διεθνής μπακ ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, όπως και οι Καρεμπέ, Τζόρτζεβιτς.

Απών τόσο από την εκδήλωση για την πιστωτική κάρτα, όσο και από την προπόνηση ήταν ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος που αναζητά ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Σύμφωνα με φήμες έχει μεταβεί στην Ιταλία για να διαπραγματεθεί τη μεταγραφή του, κάτι που όμως δεν επιβεβαιώνεται από το στενό περιβάλλον του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 21 Απριλίου 2026
Cookies