Από την premier league στο campionato ο Ζαρντέλ
Στην Ανκόνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάριο Ζαρντέλ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός παραχωρήθηκε ως δανεικός από τη Μπόλτον στην ιταλική ομάδα, που παλεύει να παραμείνει στο campionato, όντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.
26
Ο Μάριο Ζαρντέλ παραχωρήθηκε δανεικός από την Μπόλτον στον Ανκόνα, γράφει η εφημερίδα «La Gazzetta Sportiva» της Κυριακής.
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, που υπέγραψε τον Αύγουστο στην Μπόλτον από την Σπορτιγκ Λισαβόνας έναντι 1,5 εκατομμυρίων λιρών, βρίσκεται από το Σάββατο στην Ιταλία, μετά από ενέργειες της Ανκόνα ώστε να εξασφαλίσει την υπογραφή του, αφού ενδιαφέρον για τον παίκτη είχε αρχίσει να εκδηλώνει και η Περούτζια.
Η Ανκόνα, με την απόκτηση του 30χρονου Ζαρντέλ, ελπίζει σε κάτι καλύτερο στους εναπομείναντες αγώνες του campioanto, όπου μετά από 16 αγώνες είναι τελευταία στη βαθμολογία με 4 βαθμούς και χωρίς νίκη στο ενεργητικό της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- «Σε προφορική συμφωνία Μπαρτσελόνα και Ίντερ για τον Μπαστόνι»
- «Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Τέιλορ της Βαλένθια»
- Υπέροχο βίντεο: Η στιγμή που μικρός φίλος του ΟΦΗ μαθαίνει ότι θα δει από κοντά τον τελικό Κυπέλλου! (vid)
- Άρης Betsson: Με Σιάο, Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο απέναντι στον Πανιώνιο!
- ΠΑΟΚ: Ξανά νοκ άουτ με θλάση ο Γιακουμάκης
- Ολυμπιακός – ΝΟ Ρεθύμνου 15-6: Περίπατος και 22/22 στο πρωτάθλημα
- Δανία: Νεαρός ποδοσφαιριστής της Μίντιλαντ δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι
- Από τον Κλοπ, στον Ποτσετίνο: Τα ονόματα που ακούγονται για τον πάγκο της Ρεάλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 21.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/jeferson-argueta-D5Rx0KghFNg-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442