Να γράψει ιστορία στον ΟΦΗ θέλει ο Ντε Ολιβέιρα
Απαρνήθηκε την πρόταση της Κορίνθιας γιατί είχε δώσει τον λόγο του στον ΟΦΗ. Και δηλώνει αποφασισμένος να μείνει στην ιστορία των Κρητικών. Ο Βραζιλιάνος Αλεξ Ντε Ολιβέιρα δήλωσε ορκισμένος να πετύχει κατά την επίσημη παρουσίασή του από τον ΟΦΗ
26
Αποφασισμένος να μείνει στην ιστορία του ΟΦΗ παρουσιάστηκε ο Αλεξ Ντε Ολιβέιρα, κατά την επίσημη παρουσίαση του από την διοίκηση του κρητικού συλλόγου.
«Στον ΟΦΗ ήλθα για να μείνω στην ιστορία του κι όταν θα φύγω όλοι θα με θυμούνται» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος. Και προσέθεσε σχετικά με την επιλογή του: «Λίγο αφότου συμφώνησα με τον ΟΦΗ, η Κορίνθιας μου έκανε πρόταση που ήταν καλύτερη οικονομικά. Ο λόγος όμως μου είναι συμβόλαιο. Κι αφού είχα πει ότι θα έλθω στο Ηράκλειο δεν υπήρχε καμία περίπτωση ν αλλάξω γνώμη.»
Ο Ντε Ολιβέιρα που υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1+1 χρόνια προσέθεσε ευθαρσώς: «Ήλθα στον ΟΦΗ γιατί σ αυτόν βλέπω το μέλλον μου. Θέλω να μείνω στην ιστορία του κι όταν θα φύγω θα τους έχω υποχρεώσει να αναρτήσουν εδώ μια δική μου φωτογραφία. Δεν ήλθα στο Ηράκλειο και στην Ελλάδα για τουρισμό. Εχω αγωνισθεί σε μεγάλες ομάδες στην Βραζιλία, όπως την Βάσκο με την οποία πήραμε το πρωτάθλημα και το πρωτάθλημα Ν. Αμερικής, έχω παίξει στο τελικό του διηπειρωτικού κυπέλλου.»
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Βασίλης Ξημέρης, δήλωσε: «Η διοίκηση υλοποιεί την δέσμευση που είχε δώσει στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, μετά την αποχώρηση των Κώτσιου και Σολίς ότι θα έφερνε στον ΟΦΗ δύο εξίσου καλούς παίκτες. Φέραμε στην ομάδα μας ένα εξαίρετο άνθρωπο και είμαστε βέβαιοι ότι θα βοηθήσει σημαντικά τις προσπάθειες μας. Πιστεύουμε σ αυτόν και είμαστε σίγουροι ότι θα μας δικαιώσει.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- «Σε προφορική συμφωνία Μπαρτσελόνα και Ίντερ για τον Μπαστόνι»
- «Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Τέιλορ της Βαλένθια»
- Υπέροχο βίντεο: Η στιγμή που μικρός φίλος του ΟΦΗ μαθαίνει ότι θα δει από κοντά τον τελικό Κυπέλλου! (vid)
- Άρης Betsson: Με Σιάο, Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο απέναντι στον Πανιώνιο!
- ΠΑΟΚ: Ξανά νοκ άουτ με θλάση ο Γιακουμάκης
- Ολυμπιακός – ΝΟ Ρεθύμνου 15-6: Περίπατος και 22/22 στο πρωτάθλημα
- Δανία: Νεαρός ποδοσφαιριστής της Μίντιλαντ δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι
- Από τον Κλοπ, στον Ποτσετίνο: Τα ονόματα που ακούγονται για τον πάγκο της Ρεάλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 21.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/jeferson-argueta-D5Rx0KghFNg-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442