Κάτω από τις 2.400 μονάδες το Χρηματιστήριο τη Δευτέρα – Στις 17:00 λήγει η συνεδρίαση
Πτωτικές τάσεις επικρατούν τη Δευτέρα στη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών, με το γενικό δείκτη να υποχωρεί κάτω από τις 2.400 μονάδες, καθώς οι επενδυτές προχωρούν σε ρευστοποιήσεις στους περισσότερους κλάδους. Στις 17:00 λήγει η συνεδρίαση.
27
Πτωτικές τάσεις επικρατούν τη Δευτέρα στη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η οποία ξεκίνησε τελικά στις 13:00 λόγω τεχνικού προβλήματος που εμφανίστηκε στο σύστημα ΟΑΣΙΣ και θα ολοκληρωθεί με παράταση μιας ώρας στις 17:00.
Ο γενικός δείκτης υποχωρεί κατά 0,31% στις 2.395,96 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφώνεται στα 76,5 εκατ. ευρώ.
Τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια σημειώνουν απώλειες, με αφορμή τις ανησυχίες για λογιστικό σκάνδαλο στην ελβετική Adecco.
Στη Σοφοκλέους οι επενδυτές προχωρούν σε ρευστοποιήσεις προκειμένου να αποκομίσουν βραχυχρόνια κέρδη. Οι απώλειες πάντως της αγοράς σταδιακά περιορίζονται.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μονακό – Λε Μαν 103-79: Η ομάδα του Σπανούλη κατέκτησε το Κύπελλο Γαλλίας
- Νέα Υόρκη: Απαγόρευση της κυκλοφορίας στην πόλη, εν αναμονή σφοδρής χιονόπτωσης
- To 91% του Ντιόγκο Νασιμέντο και η ιδέα του Μεντιλίμπαρ
- Καισαριανή: Επιστροφή στο θυσιαστήριο της λευτεριάς – Πλήθος κόσμου στο μνημείο των εκτελεσμένων
- Νίκολιτς: «Παίξαμε καλά σε όλο το ματς, σημαντικοί οι τρεις βαθμοί»
- Φωτιά στο πρώην στρατόπεδο Κόδρα στη Θεσσαλονίκη
- Παρελθόν από τον πάγκο του Άρη ο Μανόλο Χιμένεθ
- Ίλιον: Διασώστης του ΕΚΑΒ πήγε σε κέντρο διασκέδασης για βοήθεια σε γυναίκα που λυποθύμισε και άρχισε να τραγουδά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/tony-chen-9hX9N-wMyzQ-unsplash-1-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442