Ο χορός των προσφυγών στον Αρη συνεχίζεται – Πασσαλής, Σπέρτος, Διγκόζης πήραν σειρά
Μετά τους Σελάντερ, Κατσιαρό και Παπαδόπουλο, ήλθε η σειρά των Πασσαλή, Σπέρτου και Διγκόζη να καταθέσουν προσφυγές κατά του Αρη. Και όμως μέσα στη... δίνη των προφυγών οι «κιτρινόμαυροι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Νιγηριανού Μάνγκουτ.
Οι προσφυγές έχουν γίνει πλέον ρουτίνα στον Αρη. Μετά τους Σελάντερ, Κατσιαρό και Νίκο Παπαδόπουλο, την Παρασκευή ήταν η σειρά ακόμη τριών παικτών να προσφύγουν στην Ε.Ε.Ο.Δ.Ε.Π ζητώντας τα χρήματα που τους οφείλονται και μαζί την ελευθερία τους.
Πρόκειται για τον Πέτρο Πασσαλή που διεκδικεί 180.000 ευρώ (+250.000 ευρώ από πέρσι), τον Βασίλη Σπέρτο (25.000 ευρώ, τον θέλει η Προοδευτική) και τον Αγγελο Διγκόζη.
Την ώρα όμως που κατατίθεντο οι τρεις προσφυγές, η διοίκηση πραγματοποιούσε μεταγραφή! Συγκεκριμένα, αποκτήθηκε ο 26χρονος Μπούας Μάνγκουτ που αγωνίζεται στη θέση του μεσοεπιθετικού και κατάγεται από τη Νιγηρία.
Ο Μάνγκουτ (έπαιξε στη Σαουδική Αραβία και την Κολομβία) δοκιμαζόταν τις τελευταίες μέρες και άρεσε στον Σκόμποε που εισηγήθηκε την απόκτησή του. Θυμίζουμε ότι απομένουν λεπτομέρειες για να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές των Γκβάζαβα, Λιολίδη ενώ εξετάζεται και η περίπτωση του Βούλγαρου φορ, Σπανόφ.
Ο Μάγκνους Σελάντερ μίλησε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης και ξεκαθαρίζοντας τους λόγους για τους οποίους αρνήθηκε να αποσύρει την προσφυγή του, είπε:
«Δεν υπάρχει πια εμπιστοσύνη προς τους ανθρώπους του Αρη. Δεν κράτησαν τον λόγο τους ούτε το καλοκαίρι, ούτε τώρα. Αν ήθελαν μπορούσαν να με κρατήσουν. Αισθάνομαι άσχημα μετά τα όσα λέχθηκαν από τη διοίκηση εναντίον του μάνατζέρ μου. Δύσκολα θα μπορέσω να ξαναμιλήσω μαζί τους. Περιμένω την απόφαση της επιτροπής την Τρίτη και ύστερα θα αποφασίσω τι θα κάνω».
Μέσα σε τρία λεπτά, και μάλιστα στο φινάλε (86′-89′), η Ίντερ έκανε το 1-2, 3-2, νίκησε την Κόμο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας
Η Μπράιτον ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Τσέλσι, τη συνέτριψε με σκορ 3-0 και πλέον κάνει όνειρα Ευρώπης, βάζοντας τους «μπλε» σε σοβαρό κίνδυνο να μην τα καταφέρουν.
Στις 22 Απριλίου του 2024, η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κατακτώντας το Youth League στην Ελβετία. Μια επιτυχία μυθικών διαστάσεων για την ομάδα του Πειραιά