Εξεπλάγη από τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ο Ταραλίδης
Την ευκαιρία της ζωής του έχει ο Γιάννης Ταραλίδης με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Μια μετακίνηση που παραδέχεται ότι δεν θεωρούσε πιθανή. Εκφράζει τον θαυμασμό του για τον Κριστιάν Καρεμπέ και δηλώνει ότι ο συναγωνισμός θα τον βελτιώσει.
26
Ως την καλύτερη στιγμή της ζωής του χαρακτήρισε τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ο Γιάννης Ταραλίδης.
Ο διεθνής μεσοαμυντικός , ο οποίος από τη Δευτέρα θα αποτελεί και επισήμως μέλος των «ερυθρολεύκων», δηλώνει «δικαιωμένος. Οι κόποι και οι προσπάθειες που έχω καταβάλλει ως τώρα ανταμείφθηκαν».
Ο Μακεδόνας ποδοσφαιριστής που θα κάνει την Κυριακή την τελευταία εμφάνισή του με τη φανέλα του Πανηλειακού (κόντρα στον Πανιώνιο) παραδέχεται: «Μου ήρθε λίγο απότομα. «Ήξερα ότι ενδιαφερόταν για μένα η ΑΕΚ, αλλά δεν περίμενα να μπει στο παιχνίδι και ο Ολυμπιακός.
»Πάντως, πολύ καλύτερα που ήρθαν έτσι τα πράγματα, αφού στον Ολυμπιακό διασφαλίζομαι επαγγελματικά. Πρόκειται για τεράστιο άλμα στην καριέρα μου».
«Πιστεύω στον εαυτό μου και πατάω γερά στο γήπεδο. Έρχομαι στον Ολυμπιακό αποφασισμένος να δουλέψω πολύ, συγκεντρωμένος και πειθαρχημένος. Δεν λέω μεγάλα λόγια. Δεν χρειάζεται. Ο καθρέφτης είναι το γήπεδο. Υστερώ λίγο στα πρώτα βήματα, στην εκρηκτικότητα. Αυτή είναι η μόνη αδυναμία μου, αλλά κάνω πολλές προσπάθειες για να βελτιωθώ» προσθέτει ο Ταραλίδης.
«Μου αρέσει καλύτερα να παίζω στο κέντρο του γηπέδου, σαν αμυντικός μέσος. Είναι θέση που ταιριάζει… γάντι στα αγωνιστικά μου προσόντα, αφού έχω την αντοχή που απαιτείται για να πρεσάρω, ενώ η μπάλα δεν περνάει ούτε από τον αέρα» εκτιμά ο 23χρονος παίκτης, που δεν παραλείπει να αναφερθεί στον Κριστιάν Καρεμπέ:
«Είναι τιμή μου, και το εννοώ, που θα παίξω πλάι του. Θα μάθω πολλά πράγματα. Ο Κριστιάν είναι προπονητής στο γήπεδο. Εκτός από αυτόν όμως υπάρχουν και τα άλλα παιδιά, που είναι εξίσου μεγάλοι παίκτες. Ο Τζιοβάνι, ο Τζόρτζεβιτς, όλοι…
»Η συνύπαρξη μαζί τους σου δίνει κίνητρο να γίνεις κι εσύ καλύτερος, κι αυτό θα προσπαθήσω. Είναι η ευκαιρία της ζωής μου και δεν θέλω να την αφήσω να πάει χαμένη».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- «Δεν το κουνάει… από την Λίβερπουλ ο Σλοτ»
- «Σε προφορική συμφωνία Μπαρτσελόνα και Ίντερ για τον Μπαστόνι»
- «Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Τέιλορ της Βαλένθια»
- Υπέροχο βίντεο: Η στιγμή που μικρός φίλος του ΟΦΗ μαθαίνει ότι θα δει από κοντά τον τελικό Κυπέλλου! (vid)
- Άρης Betsson: Με Σιάο, Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο απέναντι στον Πανιώνιο!
- ΠΑΟΚ: Ξανά νοκ άουτ με θλάση ο Γιακουμάκης
- Ολυμπιακός – ΝΟ Ρεθύμνου 15-6: Περίπατος και 22/22 στο πρωτάθλημα
- Δανία: Νεαρός ποδοσφαιριστής της Μίντιλαντ δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 21.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/jeferson-argueta-D5Rx0KghFNg-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442