Συμφωνία για αυξήσεις έως 4% σε καταναλωτικά αγαθά – «Αγκάθι» η τιμή του ψωμιού
Aνατιμήσεις έως 4% αναμένονται τις επόμενες ημέρες σε γαλακτοκομικά, ζυμαρικά και άλλα καταναλωτικά είδη, μετά τη συμφωνία του υφυπουργού Ανάπτυξης, Κίμωνα Κουλούρη, με τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων. «Αγκάθι» παραμένει η τιμή του ψωμιού.
Ανατιμήσεις έως 4% αναμένονται τις επόμενες ημέρες σε γαλακτοκομικά, ζυμαρικά και άλλα καταναλωτικά είδη, μετά τη συμφωνία του υφυπουργού Ανάπτυξης, Κίμωνα Κουλούρη, με τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων.
Σύμφωνα με τον κ. Κουλούρη, βάσει των συμφωνιών που έχουν γίνει με τους βιομηχάνους, αλλά και τους ιδιοκτήτες των σούπερ μάρκετ, οι αυξήσεις δεν κυμαίνονται στο πλαίσιο του πληθωρισμού.
«Αγκάθι» παραμένει η τιμή του ψωμιού, καθώς οι αρτοποιοί επιμένουν σε αυξήσεις έως 6%.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι απλές συνήθειες, όπως το να αποφεύγουμε το φαγητό λίγες ώρες πριν τον ύπνο, αρκούν για να ενισχύσουν την καρδιακή λειτουργία.