Ανοδική τροχιά στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Τετάρτη
Ανοδική τροχιά διαγράφουν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Τετάρτη, με «οδηγό» τις μετοχές των εταιρειών ενέργειας, όπως των BP, Shell Transport & Trading και Total, καθώς οι τιμές του πετρελαίου κινούνται ανοδικά για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα.
Σε θετικό έδαφος είναι τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Τετάρτη, με «οδηγό» τις μετοχές των εταιρειών ενέργειας, όπως των BP, Shell Transport & Trading και Total, καθώς οι τιμές του πετρελαίου κινούνται ανοδικά για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα.
Στο Λονδίνο ο FTSE 100 σημειώνει άνοδο 0,17% στις 4.448,60 μονάδες, στο Παρίσι ο CAC 40 ενισχύεται κατά 0,17% στις 3.506,19 μονάδες. Το Χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης είναι κλειστό για τις διακοπές των Χριστουγέννων.
Ο όγκος των συναλλαγών είναι περιορισμένος σήμερα και θα κινείται σε χαμηλά επίπεδα και τις επόμενες ημέρες, καθώς οι αγορές προετοιμάζονται για την αλλαγή του χρόνου.
Ανοδικά κινούνται οι μετοχές των BP (+0,3% στις 450 πένες), Shell (+0,3% στις 406,5 πένες) και Total (+0,1% στα 143,6 ευρώ).
Στο Χρηματιστήριο του Τόκιο ο Nikkei 225 έκλεισε στις 10.371,27 μονάδες, με απώλειες 0,01%.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας