Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έως το 2007 ο Φέργκιουσον
Σύμφωνα με τηλεγράφημα του ιταλικού πρακτορείου ειδήσεων Ansa, ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον και η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέληξαν τελικώς σε συμφωνία ως προς την επιμήκυνση του συμβολαίου του προπονητή των «μπέμπηδων», μέχρι το 2007.
Σύμφωνα με τηλεγράφημα του ιταλικού πρακτορείου ειδήσεων Ansa, ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον και η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέληξαν τελικώς σε συμφωνία (συζητούσαν εδώ και καιρό) ως προς την επιμήκυνση του συμβολαίου του προπονητή των «μπέμπηδων», η οποία αναμένεται να επισημοποιηθεί με τις σχετικές υπογραφές εντός των επόμενων ημερών.
«Συμφώνησα με τη διοίκηση σε όλες τις λεπτομέρειες και είμαστε, πλέον, πολύ κοντά στο να υπογράψουμε», επιβεβαίωσε ο 61χρονος Σκοτσέζος τεχνικός, που είναι από τους πιο επιτυχημένους προπονητές στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου έχοντας οδηγήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κατάκτηση 8 πρωταθλημάτων της premier league, κι ενός Champions League, το 1999.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Εκτεταμένη έρευνα στο Μιλάνο αποκαλύπτει κύκλωμα εκατομμυρίων με εμπλοκή γνωστών προσώπων, πολυτελή πακέτα διασκέδασης και σοβαρές κατηγορίες για εκμετάλλευση και ξέπλυμα χρήματος