To «αντίο» του Φύσσα, η απόκρουση του Νικοπολίδη και ο Φίγκο
Το 13άρι που κρατά στα χέρια της η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου διόλου δεν απασχόλησε τα πορτογαλικά ΜΜΕ. Η παραδοχή του Τ.Φύσσα στην A Bola για τη μεταγραφή του στη Μπενφίκα, η απώλεια του πέναλτι από τον Φίγκο και ο Νικοπολίδης κλέβουν την παράσταση, την επόμενη μέρα του 1-1...
Το 13άρι που κρατά στα χέρια της η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου διόλου δεν απασχόλησε τα πορτογαλικά ΜΜΕ. Η παραδοχή του Τάκη Φύσσα στην A Bola για τη μεταγραφή του στη Μπενφίκα, η απώλεια του πέναλτι από τον Φίγκο και ο Νικοπολίδης κλέβουν την παράσταση, την επόμενη μέρα του 1-1.
«Εγκαταλείπω ένα μεγάλο σύλλογο για να πάω σε έναν επίσης μεγάλο σύλλογο με ιστορία. Έχω πολύ καλή εντύπωση για την Πορτογαλία» αυτά δήλωσε ο Τάκης Φύσσας, όπως ισχυρίζεται τουλάχιστον η πορτογαλική εφημερίδα Abola, δίνοντας τέλος στα σερνάρια και επιβεβαιώνοντας τις φήμες.
Η ίδια εφημερίδα αναφερόμενη στο φιλικό του Αβέιρο έχει τίτλο «Μην κλαις» και συνεχίζει: «Ο Φίγκο έχασε πέναλτι στα εγκαίνια του γηπέδου του Αβέιρο. Θλιμμένο Σάββατο. Η Εθνική δεν κατάφερε να κάνει τα σωστά εγκαίνια στο στολίδι του Αβέιρο».
Η Ojogo παράλληλα έδωσε περισσότερο χώρο στην μετεγγραφή του Φύσσα στην Μπενφίκα από οτι στο φιλικό 1-1 της Πορτογαλίας με την Ελλάδας.
«Ενα βήμα από τον Ολυμπο» αναφέρει χαρακητιρστικά και συνεχίζει: «Ο Φύσσας επιβεβαίωσε τη μετεγγραφή του στην Μπενφίκα».
Όσον αφορά στον αγώνα: «Ο Σκολάρι έβγαλε θετικά συμπεράσματα από ένα παιχνίδι που η Πορτογαλία μπορούσε να κερδίσει. Αν μάλιστα ο Φίγκο έβαζε το πέναλτι, ίσως το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό. Η Πορτογαλία ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ο Νικοπολίδης ήταν φοβερός. Η Ελλάδα είχε πολύ λίγες ευκαιρίες και η αποβολή του Καραγκούνη ανάγκασε τον Ρεχάγκελ να αλλάξει τα πλάνα του και παίξει πιο αμυντικά».
Τέλος, η «Record» ευχαρίστησε τον Παουλέτα για την ισοπαλία, και σχολιάζοντας το ματς έγραψε: «Τα λάθη έδωσαν στην Ελλάδα την ισοπαλία. Σε έναν αγώνα προετοιμασίας για το Euro 2004 που παράλληλα ήταν και ο πρώτος στο νέο γήπεδο του Αβέιρο, η Πορτογαλία έφερε ισοπαλία με την Ελλάδα. Ο Φίγκο έχασε πέναλτι και παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα έπαιζε με 10 από το πρώτο μέρος, η Εθνική δεν πήρε τη νίκη».
Nα σημειωθεί οτι η αποστολή της εθνικής επέστρεψε στην Ελλάδα, χωρίς τον Ότο Ρεχάγκελ. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός παρέμεινε στην Πορτογαλία, για να βρει προπονητικό κέντρο εν όψει του EURO 2004.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Οι Χοκς πέρασαν νικηφόρα από την έδρα των Νικς (107-106) σε ένα ματς- «θρίλερ» και έκαναν το 1-1 στη σειρά των playoffs της Ανατολής – Τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA.
Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής, Ταχίρις Ντος Σάντος, είναι ένας από αυτούς που βγήκαν ζωντανοί από την πύρινη κόλαση του Κραν Μοντανά την περασμένη Πρωτοχρονιά και τώρα υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τη γαλλική Μετς.
O Κωνσταντίνος Μαυροπάνος βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ενόψει καλοκαιριού, καθώς έχει προσελκύσει το βλέμμα κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.
Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα αναδείχθηκε αμυντικός της χρονιάς στο NBA και στα 22 του, έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία του NBA που κατακτά το εν λόγω βραβείο.