Έκκληση στον κόσμο του Παναθηναϊκού για το ματς με τη Στουτγάρδη από τον Ιτζάκ Σουμ
«Να αγωνιστούν με αυτοπεποίθηση και να αποδώσουν όπως στους αγώνες με τη Ρέιντζερς και τη Στουτγάρδη» κάλεσε με δηλώσεις του τη Δευτέρα τους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Ιτζάκ Σουμ, εν όψει του αγώνα της Τρίτης με τη Στουτγάρδη για το Champions League.
71
Σε μια διαφορετική πραγματικότητα από αυτή των φίλων του Παναθηναϊκού μοιάζει να ζει ο Ιτζάκ Σουμ.
Σε δηλώσεις του κατά τη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας πριν τον αγώνα της Τρίτης με τη Στουτγάρδη για το Champions League, ο Ισραηλινός τεχνικός των «πρασίνων» κάλεσε τους παίκτες του «να αγωνιστούν με αυτοπεποίθηση και να αποδώσουν όπως στους αγώνες με τη Ρέιντζερς και τη Στουτγάρδη».
Η έκπληξη που ένιωσαν όσοι άκουσαν τα λόγια αυτά του Ισραηλινού τεχνικού ήταν μεγάλη, καθώς είναι πανθομολογούμενο ότι οι «πράσινοι» είχαν κακή απόδοση στο παιχνίδι της Γερμανίας, όπου έχασαν με 2-0, ενώ τους αναγνωρίστηκε μόνο η προσπάθεια που οδήγησε στην ισοφάριση στο εντός έδρας 1-1 με τη Ρέιντζερς.
Ο Ιτζάκ Σουμ παραδέχθηκε ότι ο αγώνας της Τρίτης αποτελεί την τελευταία ευκαιρία του Παναθηναϊκού για διάκριση στο Champions League, σημειώνοντας: «Είναι ένα ματς χωρίς αύριο. Αν κερδίσουμε, τα πάντα θα είναι ανοιχτά, ενώ, αν χάσουμε, κατά ένα μεγάλο ποσοστό θα έχουμε μείνει έξω».
«Δεν συμμερίζομαι την απογοήτευση του κόσμου και τον παρακαλώ να έρθει στο γήπεδο. Αλλωστε, παίζουμε γι αυτόν» τόνισε ο Σουμ, ωστόσο κατά πάσα πιθανότητα η Λεωφόρος δεν θα γεμίσει την Τρίτη.
«Η Στουτγάρδη είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου, αλλά δεν μας νοιάζει αυτό. Δεν κοιτάμε πως θα παίξει ο αντίπαλος, αλλά κοιτάμε πως θα βάλουμε γκολ εμείς από το πρώτο λεπτό. Όταν ήρθα, η ομάδα είχε κακή ψυχολογία, πολλοί ήρθαν, πολλοί έφυγαν, στη συνέχεια θα παίξουμε καλύτερα» υποστήριξε είπε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.
Τη βοήθεια του κόσμου του Παναθηναϊκού ζήτησε με τη σειρά του και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος εκπροσώπησε τους παίκτες του «τριφυλλιού» στη συνέντευξη Τύπου.
«Θα είναι ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα. Θα παίξουμε όπως πρέπει για να πάρουμε τη νίκη και ελπίζω να έρθει ο κόσμος να μας βοηθήσει» υπογράμμισε ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (21/4): Δράση με Παναθηναϊκό στη Euroleague και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
- Κέντρικ Ναν για Βεζένκοφ: «Παίρνει βοήθεια απ’ τους πορτοκαλί…» (pic)
- Αντετοκούνμπο: «Φέτος ήταν από τις πιο δύσκολες της καριέρας μου, θα αναγεννηθώ»
- Παναθηναϊκός – Μονακό: «Τελικός» στο ΟΑΚΑ για το play in με… φόντο τη Βαλένθια
- Ευχάριστα νέα: Γλιτώνει την επέμβαση ο Ιωαννίδης
- Αδιανόητο: Η Φενερμπαχτσέ έδωσε στην Μπριάνα Στιούαρτ 500.000 ευρώ για δύο παιχνίδια! (vids)
- Ο Αλκαράθ κινδυνεύει να χάσει το Ρολάν Γκαρός – «Χρειάζεται υπομονή…» (vid)
- Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ 0-0: Πολύτιμος βαθμός για την ομάδα του Μαυροπάνου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 21.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/jeferson-argueta-D5Rx0KghFNg-unsplash-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442