Συμφωνία διασύνδεσης με τον ΟΤΕ υπέγραψε η Infoquest
Σύμβαση διασύνδεσης υπεγράφη μεταξύ του ΟΤΕ και της εταιρείας Infoquest, η οποία έχει λάβει την τέταρτη ειδική άδεια παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας δεύτερης γενιάς από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.
Με την εταιρεία Infoquest, η οποία έχει λάβει την τέταρτη ειδική άδεια παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας δεύτερης γενιάς από την ΕΕΤΤ, υπέγραψε σύμβαση διασύνδεσης ο ΟΤΕ.
Η σύμβαση υπεγράφη από τον Α.Γκιτζένη, γενικό διευθυντή εμπορικών θεμάτων του ΟΤΕ και τους κυρίους Πριγκηπάκη, business area director, και Αριδά, οικονομικό διαχειριστή διανομής της Infoquest.
Η σύμβαση προβλέπει την αρχική διασύνδεση του δικτύου της Infoquest με το δίκτυο του ΟΤΕ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Και σε αυτήν την περίπτωση, η συμφωνία υπεγράφη με βάση το ισχύον σήμερα Υπόδειγμα Προσφοράς Διασύνδεσης.
Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του ΟΤΕ, με τη συμφωνία αυτή επεκτείνεται η δυνατότητα επικοινωνίας των πελατών σταθερής τηλεφωνίας του ΟΤΕ και με τους πελάτες του νέου δικτύου κινητής τηλεφωνίας της Infoquest, όπως και με τους πελάτες των άλλων εταιρειών κινητής τηλεφωνίας.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας