Ο Π.Χατζητσοπάνης νικητής του 2ου Ράλι Σπριντ Αμφίκλειας
Το πλήρωμα των Π.Χατζητσοπάνη-Β.Μισυρή με Subaru Impreza WRΧ και χρόνο 16:50,00 νίκησε στο 2ο Ράλι Σπριντ Αμφίκλειας που διοργάνωσε την Κυριακή 22 Απριλίου η ΛΑΜ Αμφίκλειας.
Το πλήρωμα των Π.Χατζητσοπάνη-Β.Μισυρή με Subaru Impreza WRΧ και χρόνο 16:50,00 νίκησε στο 2ο Ράλι Σπριντ Αμφίκλειας που διοργάνωσε την Κυριακή 22 Απριλίου η ΛΑΜ Αμφίκλειας.
Στον αγώνα, που παρακολούθησαν αρκετοί θεατές, συμμετείχαν συνολικά 41 πληρώματα, επτά από τα οποία δεν κατάφεραν να ανέβουν στη ράμπα του τερματισμού. Στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης τερμάτισαν οι Σ.Χατζητσοπάνης-Ν.Κωτσονόπουλος με Ford Escort Cosworth (17:02,00), ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν οι Θ.Χαλκιάς-Ν.Μουζάκης με Nissan Sunny GΤi-R (17:03,00).
Στην κατηγορία έως 1.600κ.εκ. νικητές ήταν οι Θανάσης και Σάββας Κούκουνας με Toyota Corolla GT και συνολικό χρόνο 18:06,00, με δεύτερους τους Ν.Μέξη-Α. Ζαχαριά με Nissan Micra K11 και τρίτους τους Δ.Τσάκαλο-Φ.Κυροδήμο με Toyota Starlet EP 81.
Οι Γ.Καραντάνας-Ν.Μπούκας ήταν οι νικητές της κατηγορίας έως 2.000κ.εκ. με το Opel Manta 2000, ενώ στη δεύτερη και την τρίτη θέση τερμάτισαν οι Σ.Παπαδόπουλος-Γ.Παναγόπουλος με Ford Escort RS 2000 και Π.Σπυρόπουλος-Κ.Μαλικούρτης με Opel Ascona 2000 αντίστοιχα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας