48ο Ράλι Ακρόπολις, 3ο Σκέλος, 15η ΕΔ: Έχασε τη μάχη για τη νίκη ο R.Burns
Παρακολουθήστε την εξέλιξη της 15ης ΕΔ του 48ου Ράλι Ακρόπολις
Τα αποτελέσματα και η κατάταξη μετά τη 15η ΕΔ.
3ο Σκέλος, 15η ΕΔ: Ελάτεια-Ρεγγίνι I, 38,69χλμ.
Ο Richard Burns σημείωσε έξοδο στo 26o χιλιόμετρo της 15ης ΕΔ όταν άργησε να φρενάρει, ενώ παρουσιάστηκε πρόβλημα με το κιβώτιο ταχυτήτων και καθυστέρησε τρία λεπτά, με αποτέλεσμα να χάσει την ευκαιρία για τη διεκδίκηση της νίκης.
Οι οδηγοί της Ford παραμένουν πλέον ανενόχλητοι στις δύο πρώτες θέσεις και η σειρά τους θα εξαρτηθεί από τις εντολές του επικεφαλής της ομάδας, ενώ ο Petter Solberg, o οποίος τοποθέτησε διαφορετικό κεντρικό διαφορικό και βρίσκεται στην τρίτη θέση κερδίζοντας τη 15η ΕΔ, θα προσπαθήσει να μειώσει τη διαφορά των 43 δευτερολέπτων από τον Carlos Sainz.
O οδηγός της Subaru βρίσκεται πλέον στην έβδομη θέση, πίσω από τον Francois Delecour, ο οποίος θα επικεντρώσει την προσοχή του στο να παραμείνει εμπρός από τον Βρετανό, ώστε να μη παρεισφρήσει στη βαθμολογούμενη εξάδα.
Ο Tommi Makinen καθυστέρησε και σημείωσε τον όγδοο ταχύτερο χρόνο, όταν ο συνοδηγός του, Risto Mannisanmaki, «έχασε» τη σειρά των σημειώσεών του, ενώ ο κινητήρας του Skoda Octavia WRC Evo2 του Bruno Thiry έσβησε δύο φορές μέσα στην ΕΔ και ο Alister McRae την ολοκλήρωσε με σκασμένο το εμπρός δεξιό ελαστικό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πάνος Χατζητσοπάνης ανέβηκε στην 22η θέση της κατάταξης, ενώ ο Gilles Panizzi, ο οποίος βρισκόταν στη δέκατη θέση, δεν εμφανίστηκε στην αφετηρία της 15ης ΕΔ. Ο Γάλλος οδηγός της Grifone εγκατέλειψε οριστικά την προσπάθειά του, αφού δεν ήταν σε θέση να επισκευάσει έγκαιρα την εμπρός ανάρτηση του Reugeot 206 WRC που είχε καταστραφεί στην προηγούμενη.
O Sebastien Loeb, o oποίος προηγείται με το Citroen Saxo στην κατηγορία Super 1600 και βρίσκεται στην 23η θέση της κατάταξης, αντιμετώπισε πρόβλημα με την απρόβλεπτη συμπεριφορά του γαλλικού αυτοκινήτου, λόγω των σκληρών εμπρός αμορτισέρ.
auto.in.gr
- Στη Μεγάλη Βρετανία τη Δευτέρα ο Νίκος Δένδιας για διμερείς συνομιλίες
- ΛεΜπρόν: «Ο Ντόντσιτς είναι ο κορυφαίος της γενιάς του»
- ΗΠΑ: Όχι και τόσο διπλωματικό: Η πορεία των Γουίτκοφ, Κούσνερ και Τραμπ προς τον πόλεμο του Ιράν
- Απίθανος ο Αντονέλι στη Σανγκάη – Θρίαμβος με 1-2 για τη Μercedes (pics)
- Λαμία: Χάρισε ζωή με τον θάνατό της μία 61χρονη γυναίκα
- Η Stephanie Cavalli και ο θαυμασμός – Tο 50χρονο μοντέλο που ανοίγει τα σόου της Chanel
- Όταν ένας σεισμός άλλαξε την ιστορία του πετρελαίου
- Φοβερός Ράιαν Ρέινολντς: Περιέγραψε σε ρόλο… δημοσιογράφου τη νίκη της Ρέξαμ (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 15.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mohammad-alizade-91PVsccQXbc-unsplash-1-315x220.jpg)













































![Ελαιόλαδο: Σε άνοδο οι εισαγωγές παγκοσμίως – Πώς μεταβάλλονται οι τιμές [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/20elaioladoo10-thumb-large-thumb-large-thumb-large-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442