Όχι απλώς αρνήθηκε πρόταση του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι, αλλά πιστεύει ότι ο Μιχάλης Κωνσταντίνου αποτελεί εξαίρεση λέγοντας «ναι» στους «πράσινους», αφού σύμφωνα με το Νίκο Μαχλά καμία ελληνική ομάδα δεν έχει τις οικονομικές δυνατότητες να αποκτήσει ποδοσφαιριστή... πρώτης γραμμής. Η άποψη του Έλληνα διεθνή δημοσιεύθηκε σε συνέντευξή του στον επίσημο δικτυακό τόπο της UEFA, όπου επανέλαβε ότι επιθυμεί να τελειώσει την καριέρα του στην πατρίδα.
Όχι απλώς αρνήθηκε πρόταση του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι, αλλά πιστεύει ότι ο Μιχάλης Κωνσταντίνου αποτελεί εξαίρεση λέγοντας «ναι» στους «πράσινους», αφού σύμφωνα με το Νίκο Μαχλά καμία ελληνική ομάδα δεν έχει τις οικονομικές δυνατότητες να αποκτήσει ποδοσφαιριστή… πρώτης γραμμής. Η άποψη του Έλληνα διεθνή δημοσιεύθηκε σε συνέντευξή του στον επίσημο δικτυακό τόπο της UEFA, όπου επανέλαβε ότι επιθυμεί να τελειώσει την καριέρα του στην πατρίδα.
«Είχα επίσημη πρόταση από τον Παναθηναϊκό, αλλά δε νομίζω ότι είναι ομάδα που μπορεί να προσφέρει τα χρήματα που απαιτούν μεγάλοι παίκτες. Λέγοντας αυτό πιστεύω ότι ο Μιχάλης Κωνσταντίνου αποτελεί εξαίρερη, αλλά γενικά πιστεύω ότι κανένας ελληνικός σύλλογος έχει τα λεφτά για να αγοράσει έναν παίκτη πρώτης γραμμής» αυτή ήταν η απάντηση του Μαχλά, σε ερώτηση αν είχε πρόταση από τους «πράσινους», ενώ προσθέτοντας είπε:
«Είμαι χαρούμενος που έμεινα στον Αγιαξ. Πιστεύω ότι μπορώ να τον βοηθήσω να πάρει το πρωτάθλημα και να πάει καλά στο Κύπελλο UEFA.
Σύμφωνα με το διεθνή άσσο ο τίτλος του κορυφαίου σκόρερ που είχε πάρει το 1998, μπορεί να ξαναγίνει πραγματικότητα, ενώ δεν έκρυψε ότι επιθυμία του είναι να κλείσει την καριέρα του στην Ελλάδα.
Ο Ν. Μαχλάς μίλησε όμως και για την εθνική ομάδα: «Πρέπει να ψάξουμε τα λάθη μας και να βρούμε γιατί χάνουμε την πρόκριση στο Μουντιάλ». Όσο για τον Ότο Ρεχάγκελ τόνισε: «Πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο για αυτόν όπως και για εμάς. Δεν ήξερε ούτε τα ονοματά μας. Χρειάζεται χρόνο να μάθει για εμάς εντός και εκτός γηπέδου. Θα μας κάνει καλό όπως έκανε και στο παρελθόν. Έχει τις ικανότητες να μας πάει στο Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αλλά χρειαζεται πολύ δουλειά και από εμάς».
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η έρευνα του CIES δείχνει ότι στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός (6,2%) και ο ΠΑΟΚ (6.1%) δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες Κ21. Ο στόχος των Πειραιωτών φάνηκε από τις αλλαγές και τις σημαντικές επενδύσεις στα τμήματα υποδομής ακόμη και μεσούσης της σεζόν. Και αυτό θα συνεχιστεί, με στόχο τους νέους «Μουζακίτηδες».
Ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι αποκάλυψε ότι ο Βασίλιε Μίσιτς έχασε πέντε κιλά από τότε που η κοπέλα του άρχισε να του μαγειρεύει. Μάλιστα ένιωσε την ανάγκη να την ευχαριστήσει.
Η Μπαρτσελόνα είπε «ευχαριστώ» στην Τζιρόνα που έκοψε βαθμούς από τη Ρεάλ «κλείδωσε» τον τίτλο στη La Liga επί της ουσίας και πλέον σκέφτεται τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης
Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Φούλαμ στο Άνφιλντ, με τον 17χρονο διεθνή Άγγλο Ενγκουμόχα να ανοίγει το σκορ στο 36' και τον Σαλάχ να «σφραγίζει» τη νίκη με εντυπωσιακό τελείωμα στο 40'.