Κυριακή 12 Απριλίου 2026
weather-icon 15o
Ικανοποίηση από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Αρης, Κ. Μαραβέλια

Ικανοποίηση από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Αρης, Κ. Μαραβέλια

Ανοιχτή πρόσκληση στους φιλάθλους του Αρη απηύθυνε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης Κυριάκος Μαραβέλιας κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου. «Ήρθε η ώρα να ξυπνήσει ο γίγαντας που κοιμάται» είπε χαρακτηριστικά.

26

Ανοιχτή πρόσκληση στους φιλάθλους του Αρη απηύθυνε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης Κυριάκος Μαραβέλιας κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου. «Ήρθε η ώρα να ξυπνήσει ο γίγαντας που κοιμάται» είπε χαρακτηριστικά.

«Καλούμε τον πραγματικά μεγάλο λαό του Αρη να γεμίσει το γήπεδο αγοράζοντας εισιτήρια, διότι με τις μετεγγραφές που κάναμε οι φίλαθλοι έχουν να δουν τόσο τους νέους ποδοσφαιριστές όσο και τους παλαιότερους, σε ένα συγκροτημένο σύνολο» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μαραβέλιας.


Κάνοντας απολογισμό των πεπραγμένων ο πρόεδρος του Αρη επεσήμανε:


«Αναλάβαμε τη διοίκηση στη χειρότερη στιγμή αλλά κάναμε μετεγγραφές που δεν έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στον Αρη. Ο Αρης διοικείται από ένα μεγαλομέτοχο που σαφώς δεν είναι της εμβέλειας του κ. Κοντομηνά, μπορεί όμως να προσφέρει πολλά στην ομάδα.


Ο κ. Μαραβέλιας αναφέρθηκε και στην ανανέωση του συμβολαίου του Άγγελου Χαριστέα: «Σε κάθε αλλαγή υπάρχουν κλυδωνισμοί που είναι φυσιολογικοί. Εμείς εφαρμόσαμε μια σωστή πολιτική. Κάποιες φορές δεν είχαμε τη δυνατότητα να είμαστε ευέλικτοι. Όπως είναι αυτονόητο μερικές συζητήσεις και κινήσεις γίνονται με μυστικότητα.


Σε ότι αφορά το θέμα πώλησης του Χαριστέα, θωρακίσαμε τον Άρη κάνοντας συμβόλαιο με τον παίκτη αυξάνοντας τις αποδοχές του στα 120 εκατομμύρια παρότι η προσφορά του στον Άρη δεν ήταν στο μέγιστο βαθμό, απλώς τον τελευταίο καιρό μας εξέπληξε ευχάριστα με την αγωνιστική του εμφάνιση.


Το θέμα Χαριστέα ξεκαθάρισε με το έγγραφο προσύμφωνο που του προτάθηκε από την Περούτζια, το οποίο οικονομικά ήταν απογοητευτικό. Η πρόταση στον Χαριστέα έχει σχέση με την πρόσφατη απόφαση της ΦΙΦΑ για τις μετεγγραφές, που σε περίπτωση που επικυρωθεί τον Οκτώβριο από τις Βρυξέλλες, ο παίκτης μένει ελεύθερος. Μετά την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του, του γνωστοποιήσαμε ότι μπορεί να φύγει από τον Άρη -αν το επιθυμεί πραγματικά- αν υπάρξει προσφορά ενός δις δρχ. σε μετρητά».


Για το θέμα της παραίτησης του Γιώργου Ζήνδρου από το Δ.Σ. ανέφερε: «Η παραίτησή του από μέλος του Δ.Σ. δεν έχει γίνει αποδεκτή. Ο κ. Ζήνδρος είναι καταξιωμένος και η πρόσκληση για να συμμετάσχει στο Δ.Σ. ήταν τιμητική. Στόχος μας ήταν στο πρόσωπό του να τιμηθούν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Αρη».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 12 Απριλίου 2026
Cookies