Κατασβέστηκε η φωτιά στο υπόγειο της Πειραιώς
Κατασβέστηκε έπειτα από περίπου τέσσερις ώρες η πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στις 05:20, τα ξημερώματα της Τετάρτης, σε βιοτεχνία ενδυμάτων στην οδό Πειραιώς, χάρη στις επίπονες προσπάθειες των ανδρών του Πυροσβεστικού Σώματος.
55
Κατασβέστηκε έπειτα από περίπου τέσσερις ώρες η πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στις 05:20, τα ξημερώματα της Τετάρτης, σε βιοτεχνία ενδυμάτων στην οδό Πειραιώς, χάρη στις επίπονες προσπάθειες των ανδρών του Πυροσβεστικού Σώματος.
Η φωτιά ξέσπασε στο υπόγειο του κτιρίου και λόγω των εύφλεκτων υλικών έλαβε μεγάλες διαστάσεις. Στις προσπάθειες κατάσβεσης συμμετείχαν 70 πυροσβέστες και 20 οχήματα.
Αγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά, ενώ για την εξακρίβωσή τους θα διενεργηθεί έρευνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- NBA: Ο νέος ιδιοκτήτης των Μπλέιζερς κάνει τέτοιες περικοπές που θα ζήλευε ακόμη και ο… Σκρουτζ!
- Γιάννης Στάνκογλου: Η τυχαία συνάντηση με τη Χάρις Αλεξίου και τα λόγια θαυμασμού
- Ο Ζελένσκι δήλωσε ότι ο αγωγός Ντρούζμπα θα επαναλειτουργήσει – Μόλις ήρε το βέτο ο Όρμπαν για το δάνειο
- Greece Tax Evasion Soars, Auto Repair Shops Lead
- Κεφαλονιά: «Έχασα τη ζωή μου όλη, είχαν σχέδιο να την εξαφανίσουν, να πάθουν ότι της έκαναν» – Συγκλονίζει η μητέρα της Μυρτούς
- Οxford Economics: Η αγορά εργασίας της Ευρωζώνης θα αντέξει, αλλά το τίμημα θα είναι επώδυνο
- Θρίλερ στην Κρήτη: Βρέθηκε νεκρός ο πρώην σύντροφος της 43χρονης που αγνοείται
- Το Netflix ενδιαφέρεται να κάνει τη ζωή του Σέρχιο Κόκε ταινία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 21.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/jeferson-argueta-D5Rx0KghFNg-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442