Στόχος η «κοινή γλώσσα» και η προσέλκυση διαφημιστικού τζίρου
Με στόχο την εύρεση «κοινής γλώσσας» και παράλληλα την προσέλκυση μεγαλύτερου διαφημιστικού τζίρου, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη συνάντηση εκπροσώπων ελληνικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο Διαδίκτυο.
Με στόχο την εύρεση «κοινής γλώσσας» και παράλληλα την προσέλκυση μεγαλύτερου διαφημιστικού τζίρου, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη συνάντηση εκπροσώπων ελληνικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο Διαδίκτυο.
Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρόσκληση της Flash Multimedia, παρέστησαν εκπρόσωποι από τις παρακάτω εταιρίες και δικτυακούς τόπους: izor.com, thea.gr, ΙΜΑΚΟ, Ipng, Start Point, HOL, Forthnet, Ε – go, OTEnet, Sport.gr, Ναυτεμπορική, Panafon – Vodafon, Iboom, E – one.gr, Sportnet.gr, eco2day.gr, apn.gr και flash.gr.
Κατά τη συνάντηση συμφώνησαν:
* Στην ανάγκη για υιοθέτηση κοινά αποδεκτών ερμηνειών για τους ειδικούς και τεχνικούς όρους του Internet.
* Να εργαστούν στην αξιολόγηση και εξεύρεση κοινά αποδεκτών προδιαγραφών για τις μετρήσεις επισκεπτών.
* Να μην προβούν σε ανακοινώσεις συγκριτικών στοιχείων μέχρι την εξεύρεση κοινά αποδεκτών μεθοδολογιών.
* Να συγκροτήσουν αντιπροσωπευτική ομάδα εργασίας, η οποία θα επεξεργαστεί και θα υποβάλει προτάσεις για όλα τα παραπάνω θέματα.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.