Είκοσι εννιά χιλιάδες βοοειδή εισήχθησαν στην Ελλάδα από τη Γαλλία τη διετία 1998-1999
Αθήνα: Είκοσι εννιά χιλιάδες ζώα έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα από τη Γαλλία κατά τη διετία 1998-1999, αναφέρει σε δημοσίευμά της τη Δευτέρα η εφημερίδα Ελευθεροτυπία. Κάποια από αυτά έχουν σφαχτεί και προωθηθεί στην κατανάλωση, ενώ χιλιάδες άλλα εκτρέφονται ή χρησιμοποιούνται για αναπαραγωγή.
Είκοσι εννιά χιλιάδες ζώα έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα από τη Γαλλία κατά τη διετία 1998-1999, αναφέρει σε δημοσίευμά της τη Δευτέρα η εφημερίδα Ελευθεροτυπία. Κάποια από αυτά έχουν σφαχτεί και προωθηθεί στην κατανάλωση, ενώ χιλιάδες άλλα εκτρέφονται ή χρησιμοποιούνται για αναπαραγωγή.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Γεωργίας, το 1998 εισήχθηκαν στη χώρα μας 2.431 βοοειδή αναπαραγωγής, 2.369 βοοειδή σφαγής, 10.917 βοοειδή εκτροφής και 620 βοοειδή άλλων κατηγοριών.
Το 1999 εισήχθησαν 1.104 βοοειδή αναπαραγωγής, 3.573 βοοειδή σφαγής και 7.438 βοοειδή εκτροφής και 708 βοοειδή άλλων κατηγοριών.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.