Δεν τα κατάφερε η Χρυσοστομία Ιακώβου να προκριθεί στον τελικό των 5.000μ. Ετσι και αλλιώς οι χρόνοι της ήταν «απαγορευτικοί» για κάτι καλό και η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον εαυτό της. Πήρε την 11η θέση στη δεύτερη προκριματική σειρά με 15:46.48.
Δεν τα κατάφερε η Χρυσοστομία Ιακώβου να προκριθεί στον τελικό των 5.000μ. Ετσι και αλλιώς οι χρόνοι της ήταν «απαγορευτικοί» για κάτι καλό και η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον εαυτό της. Πήρε την 11η θέση στη δεύτερη προκριματική σειρά με 15:46.48.
«Ηθελα να πετύχω κάτι καλό, ωστόσο δεν έφτανε μόνο αυτό. Τα πόδια μου δεν με βοήθησαν. Τώρα κοιτάζω τα 10.000μ., αν και ξέρω ότι το ατομικό μου ρεκόρ είναι πολύ χαμηλό» υπογράμμισε η Χρυσοστομία Ιακώβου.
Οι τέσσερις πρώτες στη σειρά της, που πήραν απευθείας την πρόκριση, ήταν οι εξής:
1. Ρόουζ Τσεριγιότ (Κένυα) 15:13.18
2. Αγελέχ Γουόρκου (Αιθιοπία) 15:13.26
3. Ολγκα Γεγκόροβα (Ρωσία) 15:14.34
4. Ιρίνα Μικιτένκο (Γερμανία) 15:14.76
Η πρώτη τετράδα της πρώτης προκριματικής σειράς ήταν:
1. Σόνια ΟΣάλιβαν (Ιρλανδία) 15:07.91
2. Τζο Πάβεϊ (Μεγάλη Βρετανία) 15:08.82
3. Γκέτε Γουάμι (Αιθιοπία) 15:08.92
4. Λίντια Τσερομέι (Κένυα) 15:09.32
Οι τέσσερις πρώτες της τρίτης προκριματικής σειράς ήταν:
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η Τότεναμ είναι στο χείλος του γκρεμού. Έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Και για να βρει... ελπίδα έκανε τον Ντε Ζέρμπι δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή στην Premier League!
Χιλιάδες απλού κόσμου και οι σημαντικότερες προσωπικότητες του αθλητικού και -όχι μόνο- κόσμου της Ρουμανίας απέτισαν φόρο τιμής στον θρυλικό Μιρτσέα Λουτσέσκου, με την ατμόσφαιρα να δονείται από συνθήματα – Το μεσημέρι της Μ. Παρασκευής έγινε η κηδεία του.
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Βαλένθια και είναι σε δύσκολη θέση για την πρόκριση στα play off της Euroleague - Τα σενάρια για τη θέση που θα τερματίσει η ομάδα του Αταμάν.