Μήνυση κατά του Κλιντ Ιστγουντ από άτομο με ειδικές ανάγκες
Μήνυση εναντίον του Κλιντ Ιστγουντ υπέβαλε μία ανάπηρη γυναίκα, η οποία ισχυρίζεται ότι σε ξενοδοχείο ιδιοκτησίας του κινηματογραφικού αστέρα, στην Καλιφόρνια, δεν υπάρχει υποδομή για την εξυπηρέτηση ατόμων με ειδικές ανάγκες. Συγκεκριμένα, η ίδια δεν μπορούσε να μπει με το αναπηρικό καροτσάκι της από την είσοδο του ξενοδοχείου.
38
Μήνυση εναντίον του Κλιντ Ιστγουντ υπέβαλε μία ανάπηρη γυναίκα, η οποία ισχυρίζεται ότι σε ξενοδοχείο ιδιοκτησίας του κινηματογραφικού αστέρα, στην Καλιφόρνια, δεν υπάρχει υποδομή για την εξυπηρέτηση ατόμων με ειδικές ανάγκες. Συγκεκριμένα, η ίδια δεν μπορούσε να μπει με το αναπηρικό καροτσάκι της από την είσοδο του ξενοδοχείου.
Σύμφωνα με το BBC, η Ντάιαν Ζουμ Μπρούνεν, που πάσχει από μυϊκή δυστροφία, επισκέφτηκε το ξενοδοχείο του Ιστγουντ το 1996. Αφού είδε ότι δεν μπορούσε να εξυπηρετηθεί, αποφάσισε να υποβάλει μήνυση με την κατηγορία ότι ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου κάνει διακρίσεις σε βάρος ατόμων με ειδικές ανάγκες.
Ο 70χρονος ηθοποιός, όμως, προτίμησε να προχωρήσει σε δίκη και όχι σε συμβιβασμό, καθώς, όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους, «μόνο όταν έχεις άδικο συμβιβάζεσαι».
Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στους δύο αντίδικους την προηγούμενη Τετάρτη, δεκάδες άτομα σε αναπηρικά καρότσια δήλωναν τη συμπαράστασή τους στην Μπρούνεν, έξω από το ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Καλιφόρνια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μέχρι αύριο Πέμπτη θα παραμείνει ανοιχτή η πλατφόρμα για το Fuel Pass
- Το αποτύπωμα του BRIGHT GROUP στους Δελφούς: Η σύγκλιση στρατηγικής και τεχνολογίας ως απάντηση στις προκλήσεις του Μέλλοντος
- Το βλέμμα φόβου της Μελάνια Τραμπ – H πρώτη φορά που η Αμερική την βλέπει να εκφράζει συναισθήματα
- Ινδονησία: Ξεκινά η δίκη στρατιωτικών που οργάνωσαν επίθεση με οξύ εναντίον ακτιβιστή
- Ποια είναι τα δεδομένα με τους τραυματισμούς των Γουόρντ και Ντόρσεϊ
- Μαγνησία: Αυτοπυρπολήθηκε επειδή δεν άντεχε τον χαμό της κόρης της – Την εντόπισε ο γιος της
- Φουρνιέ: «Περιμένουμε στο επόμενο ματς με τη Μονακό να δώσουμε τα πάντα»
- Πέθανε η Μπέβερλι Μάρτιν, η «ξεχασμένη» φωνή της βρετανικής φολκ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 29.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442