Πτώση 1% στη Σοφοκλέους την Τετάρτη
Με μικρές απώλειες της τάξεως του 1% έκλεισε ο γενικός δείκτης τιμών στη Σοφοκλέους την Τετάρτη, με αποτέλεσμα να βρεθεί λίγο κάτω από το ψυχολογικό όριο των 4.000 μονάδων, στις 3.990,72. Μειωμένος, σε σχέση με τις προηγούμενες συνεδριάσεις, ήταν και ο τζίρος, που δεν ξεπέρασε τα 96,7 δισ. δραχμές.
28
Με μικρές απώλειες της τάξεως του 1% έκλεισε ο γενικός δείκτης τιμών στη Σοφοκλέους την Τετάρτη, με αποτέλεσμα να βρεθεί λίγο κάτω από το ψυχολογικό όριο των 4.000 μονάδων, στις 3.990,72. Μειωμένος, σε σχέση με τις προηγούμενες συνεδριάσεις, ήταν και ο τζίρος, που δεν ξεπέρασε τα 96,7 δισ. δραχμές.
Ο δείκτης των Κατασκευαστικών εταιρειών ήταν ο μόνος που τερμάτισε με θετικό πρόσημο, στο 0,76%.
Στον αντίποδα, τις μεγαλύτερες πιέσεις δέχτηκε ο κλάδος των Συμμετοχών, που υποχώρησε κατά 3,04%. Ακολούθησαν οι δείκτες των Τραπεζών (-0,55%), των Βιομηχανιών (-1,39%), των Ασφαλειών (-2,04%), των Διάφορων – Εμπορικών επιχειρήσεων (-1,11%), των εταιρειών Επενδύσεων (-0,98%), της Παράλληλης Αγοράς (-0,82%) και των Leasing (-0,24%).
Κατά 0,93% υποχώρησε ο δείκτης FTSE/ASE 20 της υψηλής κεφαλαιοποίησης. O FTSE/ASE MID 40 της μέσης κατέγραψε σημαντικότερες απώλειες, της τάξεως του 1,26%.
Από τις μετοχές που διαπραγματεύτηκαν στο ταμπλό του ΧΑΑ, 153 κινήθηκαν ανοδικά, 184 υποχώρησαν και 38 παρέμειναν αμετάβλητες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Τραμπ για «Συμβούλιο Ειρήνης» – Επιβεβαιώνει το κάλεσμα στον Πούτιν και απειλεί τον Μακρόν
- Ανεμοδαρμένα Ύψη – Ο Τζέικομπ Ελόρντι και η Μάργκοτ Ρόμπι απόλαυσαν την ερωτική ιστορία «στην πραγματικότητα»
- Το κίνημα για τα Τέμπη έγινε για περισσότερη δημοκρατία όχι για λιγότερα δικαιώματα
- «Θέλει μεγάλη αυτοπεποίθηση να κάνει κάτι τέτοιο» – Ο Ανρί αποθέωσε τον Κωστούλα για το «ψαλιδάκι» (vids)
- Αυξήσεις και φέτος στα ασφάλιστρα υγείας
- Να δώσει συνέχεια στο σερί κόντρα στη Μακάμπι ο Ολυμπιακός – Ψάχνει αντίδραση στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός
- Με… όπλο τον κόσμο του και στόχο μόνο τη νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν ο Ολυμπιακός
- Προβλήματα σε ακτοπλοϊκές συνδέσεις λόγω των ισχυρών ανέμων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442